reklama

Odskocznia;))))

reklama
a ja wracam do was po usg,
niby wszystko jest ok, bo endometrium się odbudowało, żadnych zmian nie ma i jajniki niby dobre,chociaż każdy innej wielkości, ale jakoś tak czuję niedosyt to raz, a dwa czuję się niedoinformowana
pani dr która mi wykonywała to usg jakaś bezpłciowa i ciężko się było czegoś dowiedzieć
na pytanie kiedy możemy zacząć starania, stwierdziła ze no tak za 2-3 miesiące możemy próbować, trochę mnie to wkurzyło bo jak byłam 2 miesiące temu u innej lekarki to stwierdziła, ze za 2 miesiące możemy się starać, a tu dwa miesiące od badania minęło i kolejna mi gada, ze jeszcze mamy 3 miechy czekać
i tak w sumie chociaż i tak planujemy od stycznia starania, to to niezdecydowanie lekarzy i niemoc wkurza i dołuje, ale nie będę wam tu truć

Witam kochane:-) troszke ostatnio mnie mało ale mam sporo na głowie i do tego samopoczucie fatalne:sorry:
Danulka Anetka dziękuję za pamięć:tak:
Majsii Rudzia jakie z was piekne kobiety:cool2:
Ilonka myslę że po 3 @ można sie już starać przynajmniej tak mi powiedzial mój ginek, ale każdy mówi coś innego.
Karola cieszę się że jesteś już w domku i z dzidzią wszystko dobrze;-)
Iza i wszystkie nie wymienione dziewczyny pozdrawiam Was gorąco:-)
Kolorowych snów:sorry:

witam was kochane przepraszam ze mało sie odzywam ale te wymioty i mdłosci mnie nie opuszczaja i nie jest zaciekawie. czuje sie strasznie ale mam nadzieje ze nie dlugo przejda:-):-) obiecuje kochane ze jak mi przejdzie chociaz troszke bo bede czesciej tu z wami:-):-) musicie mi wybaczyc te pare dni nie obecnosci.

Witam się z kawusią :)

plan na dzisiaj :) Spotkanie z dziewczynami z uczelni i oblewanie zdanego egzaminu :) Chyba kawą bo jedna zaszła w ciążę :) A wy jakie kochane macie plany?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry