reklama

Odskocznia;))))

Kawusi smacznej życzę:tak:
Kawa, kawusia - najlepsza na świecie,
pomaga mężczyźnie - pomaga kobiecie.
Wstajesz raniutko taka rozbita,
a po wypiciu? - nie ta kobieta..
Żwawa, radosna, pełna humoru -
uciecha wielka, bo tyle wyboru.
Och, bez tej kawy?
- nie ma obawy,
Kawusia była jest i zostanie,
Kawusię każdy zawsze dostanie..
Hihihi...
Buziaki kochane:-)

reklama
Cześć kobietki :-)

a ja wracam do was po usg,
niby wszystko jest ok, bo endometrium się odbudowało, żadnych zmian nie ma i jajniki niby dobre,chociaż każdy innej wielkości, ale jakoś tak czuję niedosyt to raz, a dwa czuję się niedoinformowana
pani dr która mi wykonywała to usg jakaś bezpłciowa i ciężko się było czegoś dowiedzieć
na pytanie kiedy możemy zacząć starania, stwierdziła ze no tak za 2-3 miesiące możemy próbować, trochę mnie to wkurzyło bo jak byłam 2 miesiące temu u innej lekarki to stwierdziła, ze za 2 miesiące możemy się starać, a tu dwa miesiące od badania minęło i kolejna mi gada, ze jeszcze mamy 3 miechy czekać
i tak w sumie chociaż i tak planujemy od stycznia starania, to to niezdecydowanie lekarzy i niemoc wkurza i dołuje, ale nie będę wam tu truć

Wrrr też nie lubie takich lekarzy jak pytasz a ata nie odpowiada, wkurza mnie to niesamowicie. Ty się nie pytaj tylko jak stwierdzisz, że już to się staraj po 3 @ spokojnie można jak nie ma innych przeciwkazań :tak:

Witam kochane:-) troszke ostatnio mnie mało ale mam sporo na głowie i do tego samopoczucie fatalne:sorry:
Danulka Anetka dziękuję za pamięć:tak:
Majsii Rudzia jakie z was piekne kobiety:cool2:
Ilonka myslę że po 3 @ można sie już starać przynajmniej tak mi powiedzial mój ginek, ale każdy mówi coś innego.
Karola cieszę się że jesteś już w domku i z dzidzią wszystko dobrze;-)
Iza i wszystkie nie wymienione dziewczyny pozdrawiam Was gorąco:-)
Kolorowych snów:sorry:

No nareszcie się odezwałaś. Czemu samopoczucie fatalne?? Hę?? Spowiadaj się tu kobieto szybko ;-) Trzymaj się kochana nie daj smutkom wszystko się jakoś ułoży zobaczysz :tak: buziam :-)

witam was kochane przepraszam ze mało sie odzywam ale te wymioty i mdłosci mnie nie opuszczaja i nie jest zaciekawie. czuje sie strasznie ale mam nadzieje ze nie dlugo przejda:-):-) obiecuje kochane ze jak mi przejdzie chociaz troszke bo bede czesciej tu z wami:-):-) musicie mi wybaczyc te pare dni nie obecnosci.

Wybaczamy :-)

Witam się z kawusią :)
plan na dzisiaj :) Spotkanie z dziewczynami z uczelni i oblewanie zdanego egzaminu :) Chyba kawą bo jedna zaszła w ciążę :) A wy jakie kochane macie plany?

No to udanego oblewania nawet z kawką ;-)
Ja tam dziś w domu obiadki pranie sprzątanie tak mam plan a co :-D:-D

hej:-)
Madziu trzymaj się Kochana :tak:
Danula dziękuję :-)
Ilonka no to będziesz balowac :-D miłej imprezki :-)

Za co mi dziękujesz?? :szok: hmmm nic nie wiem ;-):-)
A gdzie kawka kochana coś mnie zaniedbujesz ostatnio ;-)

Kawusi smacznej życzę:tak:
Kawa, kawusia - najlepsza na świecie,
pomaga mężczyźnie - pomaga kobiecie.
Wstajesz raniutko taka rozbita,
a po wypiciu? - nie ta kobieta..
Żwawa, radosna, pełna humoru -
uciecha wielka, bo tyle wyboru.
Och, bez tej kawy?
- nie ma obawy,
Kawusia była jest i zostanie,
Kawusię każdy zawsze dostanie..
Hihihi...
Buziaki kochane:-)

Ale fajny wierszyk :-)

Rudzia POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wstawaj śpiochu na kawkę :-)Wąchaj jak pachnie postawie tu to pewnie poczujesz :tak:;-):-)

A ja dziś trochę wkuchni pokombinuje kupiłam obraz i teraz muszę mu znaleść miejsce :-D:-D:-D

Załączniki

• 13998_b.jpg
    13998_b.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry