Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiesz, wolę spytać.... adonai.pl można poczytaćPewnie, że można podać link czemu nie?![]()
heheh odkad jestem w ciazy to ja wogole smak stracilam... albo cos przesole albo przepieprze albo zapomne osolic... no fatalnie wstyd normalnie heheheh naprawde nie wiem a wy co dzis macie na obiadek???
Ja zupkę pompidorową z ryżem:-)heheh odkad jestem w ciazy to ja wogole smak stracilam... albo cos przesole albo przepieprze albo zapomne osolic... no fatalnie wstyd normalnie heheheh naprawde nie wiem a wy co dzis macie na obiadek???
A wiesz, wolę spytać.... adonai.pl można poczytać
Hihihihihi ja placuszki z ziemniaków i sałatka z pomidorów, ogórków i papryki z sosem włoskim :-)

OOO...Poznań piękne miasto...byłam tam na baluwieeeeeeki temu
To faktycznie dawno Cię tam nie było, może pora odwiedzić stare strony?oj jak ja tesknie za poznaniem urodzilam sie pod poznaniem aale w poznaniu to ja pol zycia spedzilam tam studiowalam... ostatni raz tam bylam w 2007 roku w pazdzierniku od tego czasu nie bylo mnie w domku:--
-(