reklama

Odskocznia;))))

To faktycznie dawno Cię tam nie było, może pora odwiedzić stare strony? :tak:

bardzo bym chciala ale nie ma kiedy to raz a dwa mamy klopot z paszportem malego... teraz idziemy w sobote do konsula bo wyjatkowo przyjmuje u nas w miescie bo tak to trzeba jechac do edynburga a blisko nie mam... poza tym nie mam samochodu wiec autobusem to prawie 4 godziny tluczenia sie z dzieckiem... mam nadzieje ze wkoncu cos sie uda ustalic w sobote... ;)

reklama
bardzo bym chciala ale nie ma kiedy to raz a dwa mamy klopot z paszportem malego... teraz idziemy w sobote do konsula bo wyjatkowo przyjmuje u nas w miescie bo tak to trzeba jechac do edynburga a blisko nie mam... poza tym nie mam samochodu wiec autobusem to prawie 4 godziny tluczenia sie z dzieckiem... mam nadzieje ze wkoncu cos sie uda ustalic w sobote... ;)
Oby się udało, życzę Ci tego....Fajnie wrócić i powspominać "swojskie klimaty" ;-)

Aj, czas tak szybko leci....nim się zorientujesz, będziesz pakować walizki i znajdziesz się w rodzinnych stronach, zobaczysz:-)

no tak tylko w marcu kolejne malenstwo i kolejne kolopoty z paszportem... nie chce mieszac dziecku w papierach i zalezy mi na brytyjskim paszporcie ale jak dziecko dostanie taki paszport to nie moze przez rok wylatywac z wysp...:-(:-(

reklama
U mojego M się smieją, że mówie pyrki a pani w sklepie nawet nie wiedziała co to -.-
Już nie mówię o gziku hahhahah tam nikt nie wie co to jest a jak im zrobiłam to jedli aż się uczy trzęsły :-D

ooooooo ale mi narobilas apetytu!!!! GZIK!!!!!! aaaaaaa taki swierzutki z mlodymi pyreczkami ojjjjjjjjj
ale za daleko mam po polski ser dzis nici pychotek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry