reklama

Odskocznia;))))

no tak tylko w marcu kolejne malenstwo i kolejne kolopoty z paszportem... nie chce mieszac dziecku w papierach i zalezy mi na brytyjskim paszporcie ale jak dziecko dostanie taki paszport to nie moze przez rok wylatywac z wysp...:-(:-(
Jakie powalone prawo;/ Ale Rudziu będzie dobrze :) W Poznaniu się w sumie przez te 2 lata za dużo nie zmienia :) Choć ja ostatnio to tylko z pks na pkp przemykam :P
A czas szybko zleci :) :tak:

reklama
Matulu! Jakie to wszystko skomplikowane:-(

a jak wyrobimy mu polski paszport to jest tymczasowy na rok.... i w ciagu tego roku trzeba jechac do pl i zameldowac dziecko u ktoregos z rodzicow ... a ja chce tego uniknac bo nie chce mu mieszac w papierach kiedy on narazie nie ma nic wspolnego z PL... po co ma byc w papierach np u moich czy toma rodzicow skoro tam nie mieszka tak naprawde...:no::no::no:

Jakie powalone prawo;/ Ale Rudziu będzie dobrze :) W Poznaniu się w sumie przez te 2 lata za dużo nie zmienia :) Choć ja ostatnio to tylko z pks na pkp przemykam :P
A czas szybko zleci :) :tak:

oj ludzie sie zmieniaja... najbardziej tesknie z aprzyjaciolmi... tam zostawilam polowe serca ;-)
jak bede w PL to widzimy sie w poznaniu kochana i swietujemy hehehe bo jak widzisz nie czesto sie to zdarza:-D:-D:-D:-D

a jak wyrobimy mu polski paszport to jest tymczasowy na rok.... i w ciagu tego roku trzeba jechac do pl i zameldowac dziecko u ktoregos z rodzicow ... a ja chce tego uniknac bo nie chce mu mieszac w papierach kiedy on narazie nie ma nic wspolnego z PL... po co ma byc w papierach np u moich czy toma rodzicow skoro tam nie mieszka tak naprawde...:no::no::no:
Powiem jedno - popindolone prawo. Ale będzie dobrze, sie nic nie martw! Na pewno nie raz zawitasz w rodzinne stronki:-)

a jak sie robi takie paluszki z ziemniakow hehehhe ja nie jem ziemniakow ja jem pyry bo ja z poznania:-D:-D:-D

Już mówie tak więc :

50 dkg pyrów
2 cebule
2 jajka
2 łyżki mąki
2 łyżki masła
sól, pieprz, olej

Pyry ugotować obrać ostudzić. rozdrobnić, cebulę w kostkę zeszklić na oleju, wymieszać ją z pyrami, dodać jajka, śol, pieprz, makę. Wyrobić formować placki smażyć 5 minut na każdej stronie :-)

Już mówie tak więc :

50 dkg pyrów
2 cebule
2 jajka
2 łyżki mąki
2 łyżki masła
sól, pieprz, olej

Pyry ugotować obrać ostudzić. rozdrobnić, cebulę w kostkę zeszklić na oleju, wymieszać ją z pyrami, dodać jajka, śol, pieprz, makę. Wyrobić formować placki smażyć 5 minut na każdej stronie :-)

oj a to ciekawe ;) jak dam dzis rade to zrobie dzis a jak nie to jutro bo mi to pachnie ze DOBROCIE jakies heheh dziekuje kochana :*

reklama
oj ludzie sie zmieniaja... najbardziej tesknie z aprzyjaciolmi... tam zostawilam polowe serca ;-)
jak bede w PL to widzimy sie w poznaniu kochana i swietujemy hehehe bo jak widzisz nie czesto sie to zdarza:-D:-D:-D:-D
Rudzia no to jest oczywiste :D :-D:-D:-D:-D:-D

Już mówie tak więc :

50 dkg pyrów
2 cebule
2 jajka
2 łyżki mąki
2 łyżki masła
sól, pieprz, olej

Pyry ugotować obrać ostudzić. rozdrobnić, cebulę w kostkę zeszklić na oleju, wymieszać ją z pyrami, dodać jajka, śol, pieprz, makę. Wyrobić formować placki smażyć 5 minut na każdej stronie :biggrin2:
Danula idę do Ciebie na obiadek :D

Ja jeszcze nie wymyśliłam co będziemy dziś jeść w ogóle od rana jakaś rozkojarzona jestem :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry