reklama

Odskocznia;))))

reklama
zobaczcie mojego spiocha :-):-)

Załączniki

• Zdjęcie128.jpg
    Zdjęcie128.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 28

to cos w paski to moja stara bluzka na naramkach ... kiedys ja dorwal nie wiem skad i od tego czasu sie z nia nie rozstaje.... mowie wam to jest jakis dramat bo on nie zasnie bez tego nie musi jesc nic nie musi miec smoczka ale jego KAKA ojjjjjjj masakra... widzialam dzieci co maja ulbione misie i takie tam ale to juz jest przesada :-D:-D:-D

pani prezesowa sie nie wysmiewa - nigdy w zyciu z mojej kochanej nauczycielki :*

Paquda :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ahahhahahaha dobrze, że dziś rano nie miałam znowu :szok:, że mi brzuch rośnie ahahahahha !

No szkoda bo pewnie by się okazało, że w ciąży możesz być ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PYRY i już to tak wiejsko brzmi :cool2: ahahahahhahahaah

Hahahahahahahahahaha :-D

zobaczcie mojego spiocha :-):-)

Jaki słodki :-)

reklama
to cos w paski to moja stara bluzka na naramkach ... kiedys ja dorwal nie wiem skad i od tego czasu sie z nia nie rozstaje.... mowie wam to jest jakis dramat bo on nie zasnie bez tego nie musi jesc nic nie musi miec smoczka ale jego KAKA ojjjjjjj masakra... widzialam dzieci co maja ulbione misie i takie tam ale to juz jest przesada :-D:-D:-D
Każdy maluch ma swoje ulubione rzeczy, a to w końcu mamusi bluzeczka, więc tym bardziej polubił:-)
Moja chrześnica spała z pilotem od telewizora hahaha nie wiedząc czemu...może od małego chciała rządzić w domku, bo ponoć kto ma pilota ten ma władze??? hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry