Majsii
Fanka BB :)
PYRY i już to tak wiejsko brzmiPREZESOWA Ty się nie naśmiewaj z poważnych ludzi![]()
Ja tam wole ziemniaki to tak szlachecko brzmi![]()
ahahahahhahahaahObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PYRY i już to tak wiejsko brzmiPREZESOWA Ty się nie naśmiewaj z poważnych ludzi![]()
Ja tam wole ziemniaki to tak szlachecko brzmi![]()
ahahahahhahahaahSłodziak:-)zobaczcie mojego spiocha :-):-)
PYRY i już to tak wiejsko brzmiahahahahhahahaah
Słodziak:-)

pani prezesowa sie nie wysmiewa - nigdy w zyciu z mojej kochanej nauczycielki :*

Ahahhahahaha dobrze, że dziś rano nie miałam znowu, że mi brzuch rośnie ahahahahha !

PYRY i już to tak wiejsko brzmiahahahahhahahaah

zobaczcie mojego spiocha :-):-)
O jaki słodziaaaaaakzobaczcie mojego spiocha :-):-)
Rudzia nie smutaj :* Mówię Ci czas szybko zleci i będziesz mogła zjeść nawet szneka z glancemheheh a na sniadanko szneka z glancem oooooo jak jak za tym tesknie takie prawdziwe..... jej tu nie ma czegos takiego:--(
No szkoda bo pewnie by się okazało, że w ciąży możesz być ;-)![]()

Każdy maluch ma swoje ulubione rzeczy, a to w końcu mamusi bluzeczka, więc tym bardziej polubił:-)to cos w paski to moja stara bluzka na naramkach ... kiedys ja dorwal nie wiem skad i od tego czasu sie z nia nie rozstaje.... mowie wam to jest jakis dramat bo on nie zasnie bez tego nie musi jesc nic nie musi miec smoczka ale jego KAKA ojjjjjjj masakra... widzialam dzieci co maja ulbione misie i takie tam ale to juz jest przesada![]()