reklama

Odskocznia;))))

Witajcie kochane ja jak zwykle z rannymi mdłościami ale już po śniadanku i czekam na rezultaty. Kochane ile żeście naprodukowałyście :-):-) danulka trzymam kciuki za wizytę u lekarza jak wrócisz to napisz nam co i jak dobrze.ja na razie kochane uciekam buziaczki

reklama
Witajcie kochane ja jak zwykle z rannymi mdłościami ale już po śniadanku i czekam na rezultaty. Kochane ile żeście naprodukowałyście :-):-) danulka trzymam kciuki za wizytę u lekarza jak wrócisz to napisz nam co i jak dobrze.ja na razie kochane uciekam buziaczki

Mam nadzieje, że tym razem śniadanko się utrzyma i obejdzie bez mdłosci :tak:

Neta mi odcięli chwilowo....
Filmik fajowy he he he...uśmiechnęłam się:-)
Pozdrawiam i milutkiego dnia kochana:-):-):-)

No i o to chodziło, żebyś się uśmiechnęła :-)

Skarbie,
trzymam kciuczki za wizytę, ale na pewno to chwilowe boleści, ale napisz koniecznie co i jak....buziaki;-):-):-):-):-)

A u lekarza nie najgorzej, nowa porcja leków i wygląda na to, że mam zapalenie jakiegoś tam mięśnia w nodze, na razie leki jak nie przejdzie zastrzyki a to już mi się nie uśmiecha ;-)

Mam nadzieje, że tym razem śniadanko się utrzyma i obejdzie bez mdłosci :tak:

No i o to chodziło, żebyś się uśmiechnęła :-)

A u lekarza nie najgorzej, nowa porcja leków i wygląda na to, że mam zapalenie jakiegoś tam mięśnia w nodze, na razie leki jak nie przejdzie zastrzyki a to już mi się nie uśmiecha ;-)
O kurka, a od czego to zapalenie? Mówił? Leki na pewno pomogą, więc o zastrzykach nie myśl;-)....

O kurka, a od czego to zapalenie? Mówił? Leki na pewno pomogą, więc o zastrzykach nie myśl;-)....

Parwdopodobnie przesilenie mięsni czy coś tak wywnioskował jak mnie obejrzał, choć mówił, że widać jakiś guzek pod kolanem więc albo coś przeskoczyło albo cos się dzieje nie dobrego, ale po lekach przejdzie na pewno :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry