Danula
czekam ciągle czekam.....
A Wy genetykę prywatnie, czy na książeczkę...bo my prywatnie jedziemy....i nawet nie byliśmy w poradni genetycznej na wywiadzie....mój gin. wszystkim się zajmuje....może też byśmy poszli...hmm....a co z genetyki dokładnie robicie? bo nam tylko ten kariotyp kazał...
Prywatnie? O rany wiesz ile kosztuje takie badanie? Nam powiedzieli, że podstawowe to 700 zł a jak coś wyjdzie to dalej koszty. My robimy na kase bo po 2 poronieniach nam się to należy więc nie mam zamiaru płacić. Od ginka gdzie chodze prywatnie miałam skierowanie poszłam do rodzinnego przepisać na żótym kuponie i teraz mamy wszystko na kase. Nie wiem dokładnie co ale pewnie kariotyp, sprawdzą czy mamy geny w porządku czy są jakieś które powodują, że ciąża nie jest w stanie się rozwiajać, ponoć w Rudzie są nawet w stanie stwierdzić ile ciąż mogę poronić zanim urodzę...a wywiad to dobra sprawa bo wszystko sprawdzają jest rozmowa i mówi co może się stać w razie jaky geny były nie takie jak trzeba
może też byśmy poszli...hmm....a co z genetyki dokładnie robicie? bo nam tylko ten kariotyp kazał...

spokojnie urodzisz szybciej jak myslisz zobaczysz, tylko spokojnie bo nzasz to? Im bardziej się chce tym mniej wychodzi ;-)