reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziś można powiedzieć, że cały dzień "przeforumowałam" :rolleyes2::happy2::happy2::happy2:
Ale nie żałuję...
Było mi to bardzo potrzebne...
Uśmiałam się...
Tak zdrowo...
Ale jutro muszę się wziąć za siebie i swoje życie...
Któraś z dziewczyn napisała albo tu albo na ciąża po..., że czas "między", to czas dany nam po to, by móc jeszcze zrobić coś dla siebie, nacieszyć się sobą itp.
Wg mnie bardzo mądre podejście...
Dlatego też ja postanowiłam, że ten czas "między" spożytkuję na siebie i realizację swoich planów...
Zawsze chciałam otworzyć własny sklep z artykułami dla dzieci: począwszy o śpioszków, poprzez kosmetyki i zabawki, a na wózkach skończywszy. Tak ogólnie rzecz biorąc... Więc może teraz jest pora, by zacząć to marzenie realizować...
Poza tym muszę się troszkę wziąć za siebie, bo troszkę się zapuściłam ostatnio...
Jakiś aerobik, te sprawy...:-)
Tylko pytanie, czy to wszystko nie okaże się słomianym zapałem?:sorry:
Ale od tego będę miała was...
Byście mnie pilnowały, goniły do roboty i rozliczały z tego, co już zrobiłam :-D:-D:-D:-D

Kochane moje ja zjadłam fasolkę i już mi burczy w brzuszku dzidzia jest znowu głodna masakra.
Mam nadzieję że nasz szkrab nie będzie taki duży jak tata bo mnie rozsadzi w 9miesiącu:-):-) a mój mężuś tyle potrafi zjeść że hoooooooooooo:-):-)

Cholera no nie mam kiedy poczytać co pisałyście :-( Przerobiłam pomidorki na soczek pomidorowy grzybki się suszą a teraz muszę iść do pracy po moje rzeczy ;/ Nie chcę się tam z nikim widzieć :wściekła/y:
Ale i tak mi nic nie zepsuje humorku dziś bo mój Ukochany dzwonił iiiiiiii wraca na przełomie listopada a grudnia i jestem normalnie podniecona bo lepiej już chyba nie mogło być :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry