reklama

Odskocznia;))))

reklama
cholera no nie mam kiedy poczytać co pisałyście :-( przerobiłam pomidorki na soczek pomidorowy grzybki się suszą a teraz muszę iść do pracy po moje rzeczy ;/ nie chcę się tam z nikim widzieć :wściekła/y:
Ale i tak mi nic nie zepsuje humorku dziś bo mój ukochany dzwonił iiiiiiii wraca na przełomie listopada a grudnia i jestem normalnie podniecona bo lepiej już chyba nie mogło być :-d:-d:-d:-d:-d
masji ekstra wiadomość teraz musi szybciutko zlecieć i będziesz się przytulać ile wlezie i będziecie się razem cieszyć z dzidzi w brzuszku:-):-) a tymi z pracy się nie przejmuj idź weź co swoje i tyle.

Cholera no nie mam kiedy poczytać co pisałyście :-( Przerobiłam pomidorki na soczek pomidorowy grzybki się suszą a teraz muszę iść do pracy po moje rzeczy ;/ Nie chcę się tam z nikim widzieć :wściekła/y:
Ale i tak mi nic nie zepsuje humorku dziś bo mój Ukochany dzwonił iiiiiiii wraca na przełomie listopada a grudnia i jestem normalnie podniecona bo lepiej już chyba nie mogło być :-D:-D:-D:-D:-D

Nie do końca wiem o co chodzi z tą twoją pracą... Ale chyba się domyślam... Zabierz co Twoje i miej ich wszystkich w głębokim poważaniu...

najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a reszta nie ma znaczenia:-):-):-):-) ja bym chciała bardzo synka a mój mężuś córeczkę zobaczymy co bozia da :-):-)

Z pierwszym od początku wiedziałam, ze będzie synek...
A mojego Aniołka też od samgo początku czułam, ze dziewczynka...
A jeszcze potem jak mi się Antosia przyśniła tuż przed poronieniem, to miałam "pewność"...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry