Majsii
Fanka BB :)
Hahahhaha nieźle to sobie wykombinowała ale zawsze można się wprosićNie zabierze ciebie, bo ona idzie na jakiś straszny film z kochanym swoim, co by go pościskać![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahhaha nieźle to sobie wykombinowała ale zawsze można się wprosićNie zabierze ciebie, bo ona idzie na jakiś straszny film z kochanym swoim, co by go pościskać![]()

Rudziaaaaa :**** Jeju jak dawno Cię nie widziałam :-) co u Ciebie Kochana?
Cholera jasna nadal nie wiem co na obiad zrobićpominę fakt, że jeszcze z łóżka nie wstałam
![]()

Rudziaaaaa :**** Jeju jak dawno Cię nie widziałam :-) co u Ciebie Kochana?
Cholera jasna nadal nie wiem co na obiad zrobićpominę fakt, że jeszcze z łóżka nie wstałam
![]()
Nie zabierze ciebie, bo ona idzie na jakiś straszny film z kochanym swoim, co by go pościskać![]()

Nie zabierze ciebie, bo ona idzie na jakiś straszny film z kochanym swoim, co by go pościskać![]()
No ba pytanie pewnie![]()
Se ją wezme jak mąż nie stanie na wysokości zadania siem przeżucę![]()
Se ją wezme jak mąż nie stanie na wysokości zadania siem przeżucę![]()

no tak kochan ty zawsze o wszystkim pomyslisz
ja nie bede przeszkadzac cichutko bede siedziala jak myszeczka![]()

Stanie, stanie...
Jak go zaczniesz ściskać, to na pewno stanie...![]()

No jakoś nie mam siły ta pogoda jest dobijającaWstawaj kochana wstawaj![]()

No mi już brzuch tak urósł, że niedługo swojej "myszki" nie będę widziała a apetyt to hohohoho wcinała bym teraz za pięciuno ja Ciebie tez slonce troche musialam nadrobic bo mnie chwilke nie bylo.... u mnie wsyztsko postaremu - zaczelam troszke wiecej jesc ale za to nadal spie 24 h:
ciesze sie razem z toba ze twoj wkoncu wracanareszcie bedzie przy was... a na dlugo???

No wiesz możesz przeszkadzać może na dwie strony se polece będzie ciekawiej
Mówisz?? A to się ściska??![]()