reklama

Odskocznia;))))

biedactwo...
moja Nuka też panicznie boi się wody... za to Shira to bardzo lubi... czasami nawet wchodzi do mnie pod prysznic jak się kapie i tak sobie ze mna siedzi dopóki nie wyjdę :szok::-D
Ha ha ha no tego jeszcze nie było!!!!
Mojego uratowaliśmy z rzeki...............................w październiku wlazłam do rzeki, a mąż za mną..............odchorowałam zapaleniem płuc, ale jakbym miała zrobić to samo dzisiaj, nie wahałabym się ani trochę........a gnoja, który go wrzucił...udusiłabym własnymi rękoma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

reklama
Powiedzcie mi, tylko szczerze...
Bo jakoś się głupio czuję...
Bo....
Zawsze, jak sprzątałam, to sobie włączałam muzyczkę i sprzątając tańczyłam tak, jak umiem :-p
I dziś tez sobie włączyłam radio i zaczęłam tańczyć...
A potem..
Zatrzymałam się...
I zaczęłam płakać...
No bo jak ja mogę tańczyć?!
Teraz?!
Po tym, jak straciłam moją Antosię?!
Wyrodna matka ze mnie?
Same powiedzcie...
Ale szczerze...

Co Ty gadasz?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka wyrodna matka......................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Też tak reagowałam.....śmiech - płacz, śmiech - płacz i tak do dnia dzisiejszego...........

Ha ha ha no tego jeszcze nie było!!!!
Mojego uratowaliśmy z rzeki...............................w październiku wlazłam do rzeki, a mąż za mną..............odchorowałam zapaleniem płuc, ale jakbym miała zrobić to samo dzisiaj, nie wahałabym się ani trochę........a gnoja, który go wrzucił...udusiłabym własnymi rękoma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

matko... nawet mi nie mów takich rzeczy... do czego ludzie są zdolni.... ja już staram się nawet nie wchodzi na takie inne forum na którym działam(psie-forum) bo nie jestem w stanie oglśdac tych wszystkich psich nieszcześc....
takie psy jak Wasz... jak moje... psy którym dano jeszcze jedna szanse... które dały nam jeszcze jedna szanse, nam ludziom... są najwierniejszymi najwspanialszymi przyjaciółmi na całe życie

matko... nawet mi nie mów takich rzeczy... do czego ludzie są zdolni.... ja już staram się nawet nie wchodzi na takie inne forum na którym działam(psie-forum) bo nie jestem w stanie oglśdac tych wszystkich psich nieszcześc....
takie psy jak Wasz... jak moje... psy którym dano jeszcze jedna szanse... które dały nam jeszcze jedna szanse, nam ludziom... są najwierniejszymi najwspanialszymi przyjaciółmi na całe życie
I co najważniejsze...nigdy Cię nie zawiedzie:zawstydzona/y::-):-):-)

I co najważniejsze...nigdy Cię nie zawiedzie:zawstydzona/y::-):-):-)

własnie...

sa takie piękne wiersze o psach i ich oddaniu... pozwolę sobie zacytowac

"On jest Twoim przyjacielem,
Twoim partnerem,
Twoim obrońcą,
Twoim psem.

Ty jesteś Jego życiem,
Jego miłością,
Jego panem.

On będzie Twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia Jego serca.

Ty jesteś Mu winien zasłużyć na takie oddanie"

"To tylko pies, tak mówisz ,tylko pies...
a ja ci powiem ,że pies to często jest więcej niż człowiek
on nie ma duszy, mówisz...popatrz jeszcze raz.
Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie...
" B.Borzymowska

tak tak... przyznjae się bez bicia mam świra na punkcie psów i na punkcie pomocy tym które tergo potrzebują :zawstydzona/y:

własnie...

sa takie piękne wiersze o psach i ich oddaniu... pozwolę sobie zacytowac

"On jest Twoim przyjacielem,
Twoim partnerem,
Twoim obrońcą,
Twoim psem.

Ty jesteś Jego życiem,
Jego miłością,
Jego panem.

On będzie Twój, wierny i posłuszny do ostatniego bicia Jego serca.

Ty jesteś Mu winien zasłużyć na takie oddanie"

"To tylko pies, tak mówisz ,tylko pies...
a ja ci powiem ,że pies to często jest więcej niż człowiek
on nie ma duszy, mówisz...popatrz jeszcze raz.
Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej ona się huśta na ogonie...
" B.Borzymowska

tak tak... przyznjae się bez bicia mam świra na punkcie psów i na punkcie pomocy tym które tergo potrzebują :zawstydzona/y:
Kochana, ja Cię rozumiem.......
Ja też mam "hopla" na punkcie zwierząt....i pomagam jak potrafię:zawstydzona/y: ale ludzie inaczej czasem to postrzegają...cóż...:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry