Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
vjola słońce ty nawet tak nie myśl kobieto jesteś wspaniałą osobą która zasługuje jak każda z nas na szczęście i zostanie rodzicem. Ja w was wszystkie wierzę i gdyby nie wy to było by mi naprawdę ciężko. To normalne że raz się cieszysz raz płaczesz ja tak miałam długo i było ciężko ale wierzę że w końcu musi być dobrze życie nie zawsze musi być pod górkę musi też być z górki:-):-):-)kocham was;-)
Kochana, ja Cię rozumiem.......
Ja też mam "hopla" na punkcie zwierząt....i pomagam jak potrafięale ludzie inaczej czasem to postrzegają...cóż...
![]()
Ale chociaż cząstkę....jakby tak każdy "po zapałeczce", byłoby booooooooosssssssssssssssssko:-):-):-):-)eh... całego świata niestety zmienic nie można
Taaaaaaaa, nie Twoja haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja bym bardzo chciała mieć pieska ale nie mogę wychodzić na dwór za bardzo a ja mieszkam na 4piętrze a że mój mężuś pracuje po 12h i nie miał by kto wychodzić z pieskiem.eh... Całego świata niestety zmienic nie można
Taaaaaaaa, nie Twoja haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gołodupka hahahha![]()
Dobra, dobra.......Nie moja!
Ja jestem blondynką, mam włosy krótkie, a przede wszystkim....
ŁADNIEJSZĄ PUPĘ!!!