V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Dobra, dobra.......
nałozyłaś perukę i krzywo wypięłaś pupę, a teraz sie tłumaczysz![]()
No już dobra!
Rozkminiłaś mnie!

Rozkminiłaś mnie!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra, dobra.......
nałozyłaś perukę i krzywo wypięłaś pupę, a teraz sie tłumaczysz![]()

He he heNo już dobra!
Rozkminiłaś mnie!

Ale chociaż cząstkę....jakby tak każdy "po zapałeczce", byłoby booooooooosssssssssssssssssko:-):-):-):-)

A ja na odmianę od ładnych paru dni, prawie nic nie jem.....brak apetytu....dokładnie :-):-):-)
a ja normalnie od jutra rzucam słodycze... bo od paru dni nic tylko się nimi zajadam... a wróciłam do nawet fajnej figurki i cos czuje że niedługo jak tak dalej pójdzie to ją stracę
eh... jak ja bym chciała domek z ogródkiem![]()

A ja na odmianę od ładnych paru dni, prawie nic nie jem.....brak apetytu....
A figurki nie stracisz - jestem zdania, żeby jeść wszystko na co ma się ochotę, ale za to dużo się ruszać, postawić na sport:-)
A marzenia o domku może Ci się spełnią;-):-):-)
Eeeeeee, za wiele bym nie liczyła, bo ponoć jakaś Ewelina wygra ha ha haeh... no własnie tez mam taka nadzieję...
a domek...hmmm...no ja się uparłam co by te 40 mln dzisiaj w totka wygrac :-):-):-);-)

(skromnie tak)Eeeeeee, za wiele bym nie liczyła, bo ponoć jakaś Ewelina wygra ha ha ha
Oj, aż tyle to mi sie nie widzi, ale z 500 tys., by się przydało.....(skromnie tak)

PILNE! DOM POD WARSZAWĄ 200M2 + LAND ROVER GRATIS (754814037) - Aukcje internetowe AllegroNiceeh... ja bym chicała wygrac tyle co by w koncu móc byc na swoim... i tyle...
patrz jakie ogłoszenie znalałam ...PILNE! DOM POD WARSZAWĄ 200M2 + LAND ROVER GRATIS (754814037) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-):-):-)Nice:-):-):-):-):-)
A spójrzna ten...niedaleko mojego miasta - SPRZEDAM DOM PARTEROWY Z PODDASZEM 380M2 (755017969) - Aukcje internetowe Allegro