reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ale chociaż cząstkę....jakby tak każdy "po zapałeczce", byłoby booooooooosssssssssssssssssko:-):-):-):-)

dokładnie :-):-):-)

a ja normalnie od jutra rzucam słodycze... bo od paru dni nic tylko się nimi zajadam... a wróciłam do nawet fajnej figurki i cos czuje że niedługo jak tak dalej pójdzie to ją stracę :szok::szok::szok::-D:eek:

eh... jak ja bym chciała domek z ogródkiem :sorry::sorry::sorry::sorry:

dokładnie :-):-):-)

a ja normalnie od jutra rzucam słodycze... bo od paru dni nic tylko się nimi zajadam... a wróciłam do nawet fajnej figurki i cos czuje że niedługo jak tak dalej pójdzie to ją stracę :szok::szok::szok::-D:eek:

eh... jak ja bym chciała domek z ogródkiem :sorry::sorry::sorry::sorry:
A ja na odmianę od ładnych paru dni, prawie nic nie jem.....brak apetytu....:zawstydzona/y:
A figurki nie stracisz - jestem zdania, żeby jeść wszystko na co ma się ochotę, ale za to dużo się ruszać, postawić na sport:-)
A marzenia o domku może Ci się spełnią;-):-):-)

A ja na odmianę od ładnych paru dni, prawie nic nie jem.....brak apetytu....:zawstydzona/y:
A figurki nie stracisz - jestem zdania, żeby jeść wszystko na co ma się ochotę, ale za to dużo się ruszać, postawić na sport:-)
A marzenia o domku może Ci się spełnią;-):-):-)

eh... no własnie tez mam taka nadzieję...
a domek...hmmm...no ja się uparłam co by te 40 mln dzisiaj w totka wygrac :-):-):-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry