reklama

Odskocznia;))))

Dzień Dobry Skarbeczki,
tabletki na sen - do banii.....spałam z jakieś 3,5 h ...... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam już w sklepie, bo zacyknęłam, że kawy w domu nie ma....kawka zaparzona....chwilkę z Wami posiedzę....P właśnie do pracy wyjechał, jakiś struty mi się wydawał...a może się czepiam...

czesc Ewelinko... rzeczywiscie tabletki na niewiele pomogły:sorry: może trzeba je chwilkę dłużej zażywac...? czy to tak doraznie kazał Ci lekarz?

a co do M... może Ci się wydaje...

w każdym razie życzę miłego dnia :-)

idę zaparzyc kawke... poczekasz na mnie tutaj to sobie razem wypijemy...cio?? będzie mi miło :-)

reklama
czesc Ewelinko... rzeczywiscie tabletki na niewiele pomogły:sorry: może trzeba je chwilkę dłużej zażywac...? czy to tak doraznie kazał Ci lekarz?

idę zaparzyc kawke... poczekasz na mnie tutaj to sobie razem wypijemy...cio?? będzie mi miło :-)

O nie!
Czekać na mnie...
!!!
:wściekła/y:

Nigdzie się nie ruszam;-)
Lekarz kazał jedna na noc, więc tak wzięłam, ponoć miała zwalić mnie z nóg.....jakoś było inaczej.....eale ja mam taki organizm, żadne znieczulenia, leki przeciwbólowe słabo działają....
Jaki M!!! Ha ha ha Mój to P :-) może mi się wydawało, ale od wczoraj jakis taki.......milczący (a to już coś nie tak, bo to gaduła):zawstydzona/y:

Nigdzie się nie ruszam;-)
Lekarz kazał jedna na noc, więc tak wzięłam, ponoć miała zwalić mnie z nóg.....jakoś było inaczej.....eale ja mam taki organizm, żadne znieczulenia, leki przeciwbólowe słabo działają....
Jaki M!!! Ha ha ha Mój to P :-) może mi się wydawało, ale od wczoraj jakis taki.......milczący (a to już coś nie tak, bo to gaduła):zawstydzona/y:

ech... to Ty silna kobita :-D:sorry:
piszemy tak czasami M-jak Mąż ;-) aniektóre pisza właśnie po inicjałach :cool2:

Nie chcę nic mówić, ale kawę kupiłam, ale chleba to już:wściekła/y:
Wracam za jakieś małe 15 minutek.........poczekać na mnie;-):-)

hehe... skleroza nie boli... a nogi później tak :eek::-D
czekam czekam

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane :-)
Jakie Wy się rozpisane zrobiłyście to ohoho ciężko za Wami nadążyć :-D
Pogoda mnie dobija wczoraj ponuro i deszczowo dziś termometr wskazuje 3 stopnie :wściekła/y: a ja się w nic ciepłego nie mieszczę :wściekła/y: A u mnie na tym zadupiu to zwykły sweter który na allegro czy w większym mieście kosztuje 50 zł u mnie 150 zł :-D Muszę się do Poznania wybrać czy gdzieś ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :crazy:

Jakie macie plany z rana?
Ja postanowiłam ( pewnie na postanowieniu się skończy :-D), że idę zaraz obiad robić co by później mieć wolne ale coś z łóżka nie chce mi się wstac :-D

Ewelinka oj to te tabletki to jakieś dupne jak i tak spałaś tylko 3 i pół h :eek:
Anetka jaki kolorek włosków będzie? :-) Ja bym moje też troszeczkę przyciemniła ale teraz mi tak włosy wypadają, że zostane łysa do stycznia więc lepiej nie będę nic cudować :D
Vjolka mam nadzieję, że się ciepło ubrałaś i Dzidzie też co byście nie zamarzli po drodze wredna pogoda wrrrr .

ech... to Ty silna kobita :-D:sorry:
piszemy tak czasami M-jak Mąż ;-) aniektóre pisza właśnie po inicjałach :cool2:

hehe... skleroza nie boli... a nogi później tak :eek::-D
czekam czekam
Aaaaa M jak mąż, no tak, ja ciemnota ja..ha ha ha zawsze pisałam po inicjałach więc myśłałam że sie pomyliłaś.....
Oj już drugi raz rowerem do sklepu sie nie wybiorę....ale ziąb!!!!

reklama
Dzień dobry Kochane :-)
Jakie Wy się rozpisane zrobiłyście to ohoho ciężko za Wami nadążyć :-D
Pogoda mnie dobija wczoraj ponuro i deszczowo dziś termometr wskazuje 3 stopnie :wściekła/y: a ja się w nic ciepłego nie mieszczę :wściekła/y: A u mnie na tym zadupiu to zwykły sweter który na allegro czy w większym mieście kosztuje 50 zł u mnie 150 zł :-D Muszę się do Poznania wybrać czy gdzieś ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :crazy:

Jakie macie plany z rana?
Ja postanowiłam ( pewnie na postanowieniu się skończy :-D), że idę zaraz obiad robić co by później mieć wolne ale coś z łóżka nie chce mi się wstac :-D

Ewelinka oj to te tabletki to jakieś dupne jak i tak spałaś tylko 3 i pół h :eek:
Anetka jaki kolorek włosków będzie? :-) Ja bym moje też troszeczkę przyciemniła ale teraz mi tak włosy wypadają, że zostane łysa do stycznia więc lepiej nie będę nic cudować :D
Vjolka mam nadzieję, że się ciepło ubrałaś i Dzidzie też co byście nie zamarzli po drodze wredna pogoda wrrrr .
Cześć skarbeczku:-):-)
Zobaczymy, może dzisiaj bardziej poskutkują....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry