reklama

Odskocznia;))))

reklama
To pozdrów ją jeśli to możliwe......:-):-):-):-)
Oby było wsio ok:-):-):-)

pozdrowię :-)

Ale czad :tak::-) Ja zawsze miałam albo ciemny brąz kiedyś to nawet blond a co :-D ale to za czasów kiedy miałam duuuuużo włosów bardzo mi się podoba taki kolorek ale ja pewnie bym wyglądała jak czarownica w takim kolorze :-D

ja uwielbiam takie kolorki... a na głowie miałam już wszystko... oprócz blondu :-D

hehe... no ja się przyznam że czasami zdarza mi się auto odpalic jak mam okropnego lenia albo jak leje... na bardzo króciutką trasę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wygodnicka ze mnie :-D:-D:-D:-D:cool2:
a rowerku nie mam jak na razie... załuje bo uwielbiam jezdzic...:sorry: ale na pewno nie w takie zimno... nic przyjemnego :cool2:

łał :szok::szok::-D:-D nieźle... ja mam takie do ramion i cieszę się że długie...hahahahaha :cool2:
Ale już się zamiaruje ściąć...........chociaż P powiedział, że mnie udusi jak to zrobię:zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2: i bądź mądry......

Ooooo podsunęłaś myśl...ha ha ha.....może tak zrobię w ostateczności;-)

:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Chyba nie wiem kto to :zawstydzona/y::-( ale ode mnie też prosze pozdrowić i trzymać kciuki :tak:

Marti to dziewczyna od nas która tak jak my straciła swoje maleństwo... prawie dokładnie wtedy co ja :tak:
długo się do nas nie odzywała i troszkę się martwiłyśmy co z nią, z nimi... ale na szczęście wszystko jest na dobrej drodze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry