reklama

Odskocznia;))))

reklama
zapomniałabym...

mam wiadomości od Marti :-D:-D:-D:-D
od 6 tyg jest w szpitalu, miała przedwszesne skurcze ale sytuacja już opanowana... ech... jak ten czas leci... to już 30 tydzien :-):-):-):-)

hej Monia :-D
ja dzisiaj robię spaghetti...szybko i wygodnie :zawstydzona/y::-p:cool2:
za chwilę mykam zmyc farbkę, pod prysznic i pozniej na zakupy :-)
a kolorek ja taki od jakiegoś czasu sobie robie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://e-styl.com/photo/product_big/6/3/c/1_63c53196760d.jpg
Ale czad :tak::-) Ja zawsze miałam albo ciemny brąz kiedyś to nawet blond a co :-D ale to za czasów kiedy miałam duuuuużo włosów bardzo mi się podoba taki kolorek ale ja pewnie bym wyglądała jak czarownica w takim kolorze :-D
Cześć skarbeczku:-):-)
Zobaczymy, może dzisiaj bardziej poskutkują....;-)
No miejmy nadzieję ! Bo jak nie to trzeba strzelić focha na tabletki może poskutkuje :-D

Ha ha ha grzechem by było auto odpalać, niedaleko do sklepu więc pomyślałam swoją "rakietą" się wybiorę, błąd.....zmarzłam strasznie....a pieszo się nie chciało...ot niedogodzisz ha ha

hehe... no ja się przyznam że czasami zdarza mi się auto odpalic jak mam okropnego lenia albo jak leje... na bardzo króciutką trasę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wygodnicka ze mnie :-D:-D:-D:-D:cool2:
a rowerku nie mam jak na razie... załuje bo uwielbiam jezdzic...:sorry: ale na pewno nie w takie zimno... nic przyjemnego :cool2:

Sama bym nie dała rady ufarbować, byłam u dobrej fryzjerki i powiedziała, że ciężko będzie z taką ilością włosów ha ha ha (długośc za pupkę:zawstydzona/y:)

łał :szok::szok::-D:-D nieźle... ja mam takie do ramion i cieszę się że długie...hahahahaha :cool2:

reklama
Ale czad :tak::-) Ja zawsze miałam albo ciemny brąz kiedyś to nawet blond a co :-D ale to za czasów kiedy miałam duuuuużo włosów bardzo mi się podoba taki kolorek ale ja pewnie bym wyglądała jak czarownica w takim kolorze :-D

No miejmy nadzieję ! Bo jak nie to trzeba strzelić focha na tabletki może poskutkuje :-D
Ooooo podsunęłaś myśl...ha ha ha.....może tak zrobię w ostateczności;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry