Danula
czekam ciągle czekam.....
zmyłam farbke, teraz siedzę z odżywka na łbie ;-)![]()
To daj zdjęcie potem jaki efekt ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zmyłam farbke, teraz siedzę z odżywka na łbie ;-)![]()
Dzięki, pozdrów ją również :-):-):-):-) (chyba jej nie znam)Macie wszystkie serdeczne pozdrowienia od Madziuli wróci do nas nie długo :-)
Kolorek piękny to jedne z moich ulubionych
A ja mam obiad od wczoraj więc dziś luzik :-)

No nareszcie jakieś wieści kurcze pozdrów ją i powiedz, że trzymamy za nią i maleństwo mocno kciuki :-)
30? Poważnie? Rany już? Szok![]()

Poświęcenia może nie, ale na szampony majątek wydaję;-)

Na to sie zanosi....wczoraj nawet mój P godzinę mnie drapał po pleckach, żebym zasnęła ha ha ha jak dzidzię![]()

(zawstydzona)
Macie wszystkie serdeczne pozdrowienia od Madziuli wróci do nas nie długo :-)
To daj zdjęcie potem jaki efekt ;-)
Dzięki, pozdrów ją również :-):-):-):-) (chyba jej nie znam)
Próbowałam chyba wszystkiego.....nic.....wiesz na czym się łapię? Że czasem normalnie nie dociera do mnie co kto mówi...wyłączam się, P mówi, że to na bank od braku snu...mózg nie funkcjonuje prawidłowo......sfiksuje.......Kurcze rozumiem dzień dwa czy trzy bez snu ale potem padasz z wykończenia a Ty już ile czasu to ciągniesz i nic się nie zmaga....nie dobrze organizm potrzebuje snu....a próbowałaś mleka ciepłego np z miodem przed snem? może jakieś sposoby naszych babć by zdały egzamin![]()
Czekamy na fotkęidem zmyc odżywkę i wziasc gorący prysznic bo jakoś tak zimno mi że![]()

ja to już mam dosyc normalnie wymyslania co zrobic na obiad ;-):-)
napisałam do niej wczoraj na gg... i odpisała :-)
no... napisałam że 30... ja też byłam w szoku... jak to szybko zleciało :-)
Marti będzie miała synka :-) waży już kilo dwieście
hahaha no tak![]()
e... nie czerwien się... naprawdę piękne :-)
dziekuje)) trzyma się jakoś nasza Madzia ?
jak se zrobie fotke to wkleję...a co ;-)