reklama

Odskocznia;))))

reklama
Próbowałam chyba wszystkiego.....nic.....wiesz na czym się łapię? Że czasem normalnie nie dociera do mnie co kto mówi...wyłączam się, P mówi, że to na bank od braku snu...mózg nie funkcjonuje prawidłowo......sfiksuje.......

No wiesz na pewno ma na to wpływ brak snu w końcu organizm nie ma się kiedy dokładować jak nie śpisz a wtedy najwięcej odpoczywa...kurcze nie wiem co Ci poradzić :sorry:

idem zmyc odżywkę i wziasc gorący prysznic bo jakoś tak zimno mi że :szok::-D

U mnie też zimno jakby śnieg za oknem leżał brrrr :sorry:

Ale ale kochana a gdzie kawka dla mnie?????? :szok::szok::szok::szok: ja Cię nie dostałam dziś kawki :szok::szok::szok: nie dobrze .... :-D:-D:-D

Danusiu,
a Ty już miałaś te badania robione? (bo nic nie piszesz, przeoczyłam coś chyba):zawstydzona/y:

Kochana miałam robione tokso, chlamedie itp i wygląda na to, że wszystko dobrze, morfologia w normie, tarczyca w normie tylko cholesterol mi wyszedł. Muszę się wybrać do ginka na wymaz no i mamy opóźnienie w genetyce miała być we wrześniu ale dzwonili, że mają 3 tygodnie opóźnienia więc czekamy nadal :sorry:

Kochana miałam robione tokso, chlamedie itp i wygląda na to, że wszystko dobrze, morfologia w normie, tarczyca w normie tylko cholesterol mi wyszedł. Muszę się wybrać do ginka na wymaz no i mamy opóźnienie w genetyce miała być we wrześniu ale dzwonili, że mają 3 tygodnie opóźnienia więc czekamy nadal :sorry:
Kurcze, wszędzie czekać...czekać....czekać.......
Ale dobrze, że wcześniejsze wyniki wyszły ok:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry