Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteśmy w takiej samej sytuacji prawie, no tylko u mnie jeszcze wyniki P tragiczne.....No wiesz dobrze ale z drugiej strony boje się, że jak te wszystkie wychodzą dobrze to w genetyce coś może wyskoczyć
Uuuuuu dziękuje jakie aromaty uwielbiam ;-)
Jesteśmy w takiej samej sytuacji prawie, no tylko u mnie jeszcze wyniki P tragiczne.....
Do tej kawy coś by sie obżarło nie? ha ha ha
;-):-)Pewnie, że będzie dobrze......Będzie dobrze zobaczysz jako etatowa czarownica wiem zresztą spytaj dziewczyn zawsze mam rację;-):-)
Ojjj kusicielko ja już w spodnie nie wchodzę a Ty tu takie....a daj gryza do tej kawki ;-)
Pewnie, że będzie dobrze......
A raz nie zawsze...gryzaj ;-);-);-)

Odstąpię Ci swoje, nówka - nie śmigane!!!! Bo schudłam 6 kgNo i takie podejście mi się podoba ;-):-)
Dobra niech Ci będzie ale jak będzie częsciej takie ciacho spodnie mi kupujesz![]()

Eeeee tam, pewnie przesadzasz...kochanego ciałka ..........kochana Twoje spodnie na mnie nie wejdą choćbym nie wiem co robiła
ja jestem kawał baby
![]()
;-):-):-):-)ja dzisiaj robię spaghetti...szybko i wygodnie
za chwilę mykam zmyc farbkę, pod prysznic i pozniej na zakupy :-)
a kolorek ja taki od jakiegoś czasu sobie robie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://e-styl.com/photo/product_big/6/3/c/1_63c53196760d.jpg
zapomniałabym...
mam wiadomości od Marti
od 6 tyg jest w szpitalu, miała przedwszesne skurcze ale sytuacja już opanowana... ech... jak ten czas leci... to już 30 tydzien :-):-):-):-)
ja uwielbiam takie kolorki... a na głowie miałam już wszystko... oprócz blondu![]()

Danusia Kochaniutka :-):-):-):-):-):-):-)
Widzisz, nie musiałaś mnie budzić, szajs mi przepisałaale może dzis mnie chycą ?!

Macie wszystkie serdeczne pozdrowienia od Madziuli wróci do nas nie długo :-)
Kurcze rozumiem dzień dwa czy trzy bez snu ale potem padasz z wykończenia a Ty już ile czasu to ciągniesz i nic się nie zmaga....nie dobrze organizm potrzebuje snu....a próbowałaś mleka ciepłego np z miodem przed snem? może jakieś sposoby naszych babć by zdały egzamin![]()

Dziękuje :-)
Bo widzę co nie którzy się zapomnieli;-)
![]()

Jesteśmy w takiej samej sytuacji prawie, no tylko u mnie jeszcze wyniki P tragiczne.....
Do tej kawy coś by sie obżarło nie? ha ha ha