reklama

Odskocznia;))))

reklama
Co zrobisz zamiast jajka?? :szok:

POJDKA- - rozpuszczamy łyżkę maselka, do tego dodajemy mleko i drobno pokrojoną cebulę. Jak się zagotuje wsypujemy powoli na gotujące mleko mąkę , ciągle mieszając .Mąki tyle żeby osiągnąć gęstość kaszki. Na koniec dodać całe jaja zagotować , cały czas mieszając by się nie przypaliło. Doprawić solą i pieprzem.

SMACZNEGO
do tego mlode ziemniczki z pietruszeczka i maselkiem ojjjjjjjj :D

POJDKA- - rozpuszczamy łyżkę maselka, do tego dodajemy mleko i drobno pokrojoną cebulę. Jak się zagotuje wsypujemy powoli na gotujące mleko mąkę , ciągle mieszając .Mąki tyle żeby osiągnąć gęstość kaszki. Na koniec dodać całe jaja zagotować , cały czas mieszając by się nie przypaliło. Doprawić solą i pieprzem.

SMACZNEGO
do tego mlode ziemniczki z pietruszeczka i maselkiem ojjjjjjjj :D

:szok::szok::szok::szok::szok: rany w życiu o tym nie słyszałam

bo glodna byla kapusniaku wczoraj nie dostala a tak sie napracowala nad kapusta ;)

hahaha :-D:-D:-D

Kurcze to Ty szybka jesteś jak już po zakupkach :-)
Ojjj kolejne buty?? Nie narobicie na nie jak będzie w takim tempie zjadała....a nie ma na to jakiegoś sposobu, żeby już nie łapała się butów??
Miłego dnia kochana bez kolejnych niespodzianek tego typu :-)

szybka szybka :-D
dupcie mi przewiało trochę w tej spódniczce ;-) eh.... czasami fajnie sie tak ubrac co by morlae podniesc :cool2::-p;-):-):-):eek:

eh... do głowy by mi nie przyszło że ten łobuz szafkę sobie sam otworzy :szok::szok::szok:

hahaha :-D:-D:-D
szybka szybka :-D
dupcie mi przewiało trochę w tej spódniczce ;-) eh.... czasami fajnie sie tak ubrac co by morlae podniesc :cool2::-p;-):-):-):eek:
eh... do głowy by mi nie przyszło że ten łobuz szafkę sobie sam otworzy :szok::szok::szok:

To teraz musisz dupcie wygrzać co by się nie przeziębiła ;-)
To masz w domu jakby było małe dziecko może pozapinaj drzwiczki szafek, żeby się nie dostała następnym razem? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry