Danula
czekam ciągle czekam.....
oj tak pyreczki i jajeczko.... mniamusne
ale zamiast sadzonego jaja zrobi dzis pojdke dawno nie jadlam a mam mlode ziemniaczki mnam....
ale zglodnialam![]()
Co zrobisz zamiast jajka??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj tak pyreczki i jajeczko.... mniamusne
ale zamiast sadzonego jaja zrobi dzis pojdke dawno nie jadlam a mam mlode ziemniaczki mnam....
ale zglodnialam![]()

Co zrobisz zamiast jajka??![]()
Co zrobisz zamiast jajka??![]()
POJDKA- - rozpuszczamy łyżkę maselka, do tego dodajemy mleko i drobno pokrojoną cebulę. Jak się zagotuje wsypujemy powoli na gotujące mleko mąkę , ciągle mieszając .Mąki tyle żeby osiągnąć gęstość kaszki. Na koniec dodać całe jaja zagotować , cały czas mieszając by się nie przypaliło. Doprawić solą i pieprzem.
SMACZNEGO
do tego mlode ziemniczki z pietruszeczka i maselkiem ojjjjjjjj![]()

rany w życiu o tym nie słyszałamrany w życiu o tym nie słyszałam
ale za to jakie pyszneto typowe jedzonko z wielkopolski
![]()
bo glodna byla kapusniaku wczoraj nie dostala a tak sie napracowala nad kapusta![]()

Kurcze to Ty szybka jesteś jak już po zakupkach :-)
Ojjj kolejne buty?? Nie narobicie na nie jak będzie w takim tempie zjadała....a nie ma na to jakiegoś sposobu, żeby już nie łapała się butów??
Miłego dnia kochana bez kolejnych niespodzianek tego typu :-)

;-):-):-)

hahaha
szybka szybka
dupcie mi przewiało trochę w tej spódniczce ;-) eh.... czasami fajnie sie tak ubrac co by morlae podniesc;-):-):-)
eh... do głowy by mi nie przyszło że ten łobuz szafkę sobie sam otworzy![]()
Muszę spróbować powiedz mi tylko to jajko potem to surowe się wbija?
tak najlepiej powbijac je do miseczki a potem wlac na patelnie razem z cebulka i reszta.... mieszajac az sie jajeczko zetnie i nie bedzie surowe![]()