reklama

Odskocznia;))))

reklama
wiecie ze do tej pory nie jadlam za wiele i nie mialam zadnych zachcianek ale to co sie wczoraj wieczorem ze mna dzialo to o matko.... w zyciu tak nie smakowaly mi POMIDORY hehehhe mniamusne byly opilylam wszystko co bylo :D:D:D:

Ojjj tam przez chwilę w sumie miałam już nie wchodzić ale obrobiłam się i siadłam jeszcze na chwile :tak:
Czytam świetną serie książek o magach i tak mnie wciągają , że pierwszy tom co ma 800 stron przeczytałam w 3 dni teraz mam drugi a potem jeszcze jakiś horrorek :tak:

oj ja ostatnia ksiazke to przeczytalam jak bylam z kacprem w ciazy ;) jedynascie minut ;) brak czasu na wszytsko :(

wiecie ze do tej pory nie jadlam za wiele i nie mialam zadnych zachcianek ale to co sie wczoraj wieczorem ze mna dzialo to o matko.... w zyciu tak nie smakowaly mi POMIDORY hehehhe mniamusne byly opilylam wszystko co bylo :D:D:D:

To mnie tak w drugiej ciąży barszcz z torebki...normalnie nienawidzę a wtedy bym go jadła kupiłam chyba z 10 torebek i w kubkach sobie zalewałam po kilkanaście dziennie szok :-D
A pomidorki to dobrze mają potasu dużo więc same witaminki :tak:

reklama
DANULKA NA MNIE NIE DZIAŁA MLECZKO Z MIODEM NIESTETY. A JAK SIĘ KŁADĘ TO STARAM SIĘ NIE MYŚLEĆ O NICZYM I PRÓBUJE ZASNĄĆ A TU NI CHOLERY:wściekła/y::wściekła/y:
RUDZIA JA W TAMTEJ CIĄŻY MIAŁAM TAK SAMO TYLKO TO JEST STRASZNIE WKURZAJĄCE BO ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE WSTAJE CAŁA SPOCONA I ŁZY MAM W OCZACH NIE MAM JUŻ SIŁ. JAK SIĘ WKURZE TO ZAMIENIE W DZIEŃ MI SIĘ NIC NIE ŚPI JAK CZASEM SIĘ POŁOŻĘ A W NOCY MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y: JESTEM ZŁA JAK CHOLERA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry