Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pomorskie kochana w pomorskie ha ha ha
oj bidulko moja... :*Nigdzie się nie ruszam;-)
Lekarz kazał jedna na noc, więc tak wzięłam, ponoć miała zwalić mnie z nóg.....jakoś było inaczej.....eale ja mam taki organizm, żadne znieczulenia, leki przeciwbólowe słabo działają....
Jaki M!!! Ha ha ha Mój to P :-) może mi się wydawało, ale od wczoraj jakis taki.......milczący (a to już coś nie tak, bo to gaduła)![]()
pozdrow ja konieczniezapomniałabym...
mam wiadomości od Marti
od 6 tyg jest w szpitalu, miała przedwszesne skurcze ale sytuacja już opanowana... ech... jak ten czas leci... to już 30 tydzien :-):-):-):-)
ojojoj ale ja bym chciala cos zrobic z wlosami ale jakos tak nie mam sumienia teraz .... ehhhhhej Monia
ja dzisiaj robię spaghetti...szybko i wygodnie
za chwilę mykam zmyc farbkę, pod prysznic i pozniej na zakupy :-)
a kolorek ja taki od jakiegoś czasu sobie robie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://e-styl.com/photo/product_big/6/3/c/1_63c53196760d.jpg

o matko jakie wloski no pozazdroscic.... dziekujemy i prosimy tez pozdrawiacMacie wszystkie serdeczne pozdrowienia od Madziuli wróci do nas nie długo :-)
ja mam anemie krwi odkad pamietam musze brac codziennie witaminy i sie pilnowac...Pewnie tak....
teraz czekam na wyniki czy anemii nie mam, boję się , bo już raz miałam, a jak wiadomo anemia lubi powracać.....
oj bidulko moja... :*
pozdrow ja koniecznierety SYNEK
ale sie ciesze
ojojoj ale ja bym chciala cos zrobic z wlosami ale jakos tak nie mam sumienia teraz .... ehhhh
o matko jakie wloski no pozazdroscic....
dziekujemy i prosimy tez pozdrawiacmam nadzieje ze wszytsko u niej ok...
ja mam anemie krwi odkad pamietam musze brac codziennie witaminy i sie pilnowac...
wszytsko bedzie dobrze:*
ale zescie naskrobaly kurcze ciagle nadrabiam
kochane ja sie nie opuszczam to maly mi nie daje ani na chwile usiasc malo tego wstaje ostatnio o 5 rano i juz jest w spiewajacej formie... a ja padam na pyszczek .... hehhehe

SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY
Witaj laseczka :-)
Wpadłam na chwile patrze a tu sama prezesowa sobie siedzi :-)
WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIESIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY
![]()
WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIESIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY
![]()
no wlasnie jak prezesowej nie ma to myszy charcuja widzea tak to nie ma nikogo
]witaj KOCHANA:*

co za zniewaga