reklama

Odskocznia;))))

reklama
Marta przesowa coś osattnio się opuszcza pani w obowiązkach :tak: nie ładnie ;-)

Iza gdzie się podziewasz???

Sówka kochana a co u Ciebie??

Ilonka też gdzieś znikłaś....

Kasia a Ty gdzie??

Wracajcie dziewczyny :-)

Uciekam papapa

Nigdzie się nie ruszam;-)
Lekarz kazał jedna na noc, więc tak wzięłam, ponoć miała zwalić mnie z nóg.....jakoś było inaczej.....eale ja mam taki organizm, żadne znieczulenia, leki przeciwbólowe słabo działają....
Jaki M!!! Ha ha ha Mój to P :-) może mi się wydawało, ale od wczoraj jakis taki.......milczący (a to już coś nie tak, bo to gaduła):zawstydzona/y:
oj bidulko moja... :*

zapomniałabym...

mam wiadomości od Marti :-D:-D:-D:-D
od 6 tyg jest w szpitalu, miała przedwszesne skurcze ale sytuacja już opanowana... ech... jak ten czas leci... to już 30 tydzien :-):-):-):-)
pozdrow ja koniecznie ;) rety SYNEK :) ale sie ciesze ;)

hej Monia :-D
ja dzisiaj robię spaghetti...szybko i wygodnie :zawstydzona/y::-p:cool2:
za chwilę mykam zmyc farbkę, pod prysznic i pozniej na zakupy :-)
a kolorek ja taki od jakiegoś czasu sobie robie Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://e-styl.com/photo/product_big/6/3/c/1_63c53196760d.jpg
ojojoj ale ja bym chciala cos zrobic z wlosami ale jakos tak nie mam sumienia teraz .... ehhhh

W całej okazałości:-p

:szok::szok::szok::szok: o matko jakie wloski no pozazdroscic.... ;)
Macie wszystkie serdeczne pozdrowienia od Madziuli wróci do nas nie długo :-)
dziekujemy i prosimy tez pozdrawiac ;) mam nadzieje ze wszytsko u niej ok...
Pewnie tak....
teraz czekam na wyniki czy anemii nie mam, boję się , bo już raz miałam, a jak wiadomo anemia lubi powracać.....
ja mam anemie krwi odkad pamietam musze brac codziennie witaminy i sie pilnowac...
wszytsko bedzie dobrze:*

ale zescie naskrobaly kurcze ciagle nadrabiam :D

kochane ja sie nie opuszczam to maly mi nie daje ani na chwile usiasc malo tego wstaje ostatnio o 5 rano i juz jest w spiewajacej formie... a ja padam na pyszczek .... hehhehe

oj bidulko moja... :*
pozdrow ja koniecznie ;) rety SYNEK :) ale sie ciesze ;)
ojojoj ale ja bym chciala cos zrobic z wlosami ale jakos tak nie mam sumienia teraz .... ehhhh
:szok::szok::szok::szok: o matko jakie wloski no pozazdroscic.... ;)
dziekujemy i prosimy tez pozdrawiac ;) mam nadzieje ze wszytsko u niej ok...
ja mam anemie krwi odkad pamietam musze brac codziennie witaminy i sie pilnowac...
wszytsko bedzie dobrze:*
ale zescie naskrobaly kurcze ciagle nadrabiam :D
kochane ja sie nie opuszczam to maly mi nie daje ani na chwile usiasc malo tego wstaje ostatnio o 5 rano i juz jest w spiewajacej formie... a ja padam na pyszczek .... hehhehe

Witaj laseczka :-)
Wpadłam na chwile patrze a tu sama prezesowa sobie siedzi :-)

WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY:wściekła/y:

WITAJCIE KOCHANE JA JESTEM PO ŚNIADANKU I PODŁAMANA JUŻ 3 NOC Z KOLEI WSTAJE 3RAZY SIUSIU I ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE PÓŁ NOCY NIE ŚPIE SZLAK MNIE CHYBA TRAFI JA JESZCZE Z 2 NOCE BĘDĄ TAKIE:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: SIUSIU TO ROZUMIEM ALE TE SNY A JAK JUŻ DOBRZE ZASNĘ TO MĘŻUŚ DZISIAJ DO PRACY WSTAWAŁ O 4.00 I PO SPANIU. MASAKRA PORADŹCIE COŚ BO JUŻ NIE MAM SIŁY:wściekła/y:

przy pierwszej ciazy tez tak mialam oj ciezko mi bylo spac czasami cale noce siedzialam na telefonie i gralam bo albo nie moglam zasnac albo sie balam zasnac... glownie snilo mi sie ze urodzilam i zabieraja mi dziecko....a dzis obudzialam sie w srodku nocy zaplakana bo snila mi sie krew... ze malenstwa juz nie ma...

nie wiem od czego to zalezy i co sie dzieje z nami ale z tego co widze takie rzeczy sa normalne... ja ogolnie nie mam teraz klopotow ze spaniem bo spie gdzie usiade ;)

reklama

Ojjj biedulo nie wiem co doradzić, może za bardzo się czymś przejmujesz i potem Ci się to śni i męczy??
Spróbuj wyciszyć się przed spaniem, może mleko i miodzik?

no wlasnie jak prezesowej nie ma to myszy charcuja widze ;) a tak to nie ma nikogo ;)
]witaj KOCHANA:*

Dziewczyny poleciały ogarniać domy i witać gości ;-)
Jak to nie ma nikogo a ja to co??? :szok::szok::szok::szok: co za zniewaga :szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry