Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mnie tak w drugiej ciąży barszcz z torebki...normalnie nienawidzę a wtedy bym go jadła kupiłam chyba z 10 torebek i w kubkach sobie zalewałam po kilkanaście dziennie szok
A pomidorki to dobrze mają potasu dużo więc same witaminki![]()
To musicie przeczytaćo nie mogę
Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie - wpadnę.
Wita go miły, uśmiechnięty sprzedawca:
- Dzień dobry, w czym możemy panu pomóc? Co chciałby pan kupić?

jestem jestemA Anetka to w akcji zaginęła:-):-):-):-)

Anecia włosy suszy pewnie jeszcze ;-)

DANULKA NA MNIE NIE DZIAŁA MLECZKO Z MIODEM NIESTETY. A JAK SIĘ KŁADĘ TO STARAM SIĘ NIE MYŚLEĆ O NICZYM I PRÓBUJE ZASNĄĆ A TU NI CHOLERY
RUDZIA JA W TAMTEJ CIĄŻY MIAŁAM TAK SAMO TYLKO TO JEST STRASZNIE WKURZAJĄCE BO ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE WSTAJE CAŁA SPOCONA I ŁZY MAM W OCZACH NIE MAM JUŻ SIŁ. JAK SIĘ WKURZE TO ZAMIENIE W DZIEŃ MI SIĘ NIC NIE ŚPI JAK CZASEM SIĘ POŁOŻĘ A W NOCY MASAKRAJESTEM ZŁA JAK CHOLERA
popłakałam się
jestem jestem
już wysuszone dawno, już po zakupach:-)
zaraz zmykam na spacer z psami...
Wchodzę przed chwilką do domu...i co widzę... Shira otworzyła sobie szafkę z butami i zjadła mi kolejne szpilki i pantofle
eh... miłego dnia... zajrzę później :-)
Nie denerwuj się bo to nie pomaga na pewno. Myśle, że podświadomie boisz się, że coś się stanie przez to te sny. Wieczorem weż sobie ciepłą kąpiel z jakimś aromatem, posłuchaj jakiejś spokojnej muzyczki, wycisz się i nie denerwuj może to coś da.
muszę spróbować i mam nadzieję że pomoże. :-):-)nie denerwuj się bo to nie pomaga na pewno. Myśle, że podświadomie boisz się, że coś się stanie przez to te sny. Wieczorem weż sobie ciepłą kąpiel z jakimś aromatem, posłuchaj jakiejś spokojnej muzyczki, wycisz się i nie denerwuj może to coś da.
a dzis mam ochote na JAJOi na obiadek dzis jajeczko sadzone....
ooooo
![]()
popłakałam się
jestem jestem
już wysuszone dawno, już po zakupach:-)
zaraz zmykam na spacer z psami...
Wchodzę przed chwilką do domu...i co widzę... Shira otworzyła sobie szafkę z butami i zjadła mi kolejne szpilki i pantofle
eh... miłego dnia... zajrzę później :-)
bo glodna byla kapusniaku wczoraj nie dostala a tak sie napracowala nad kapusta![]()

no po kapuście każdy byłby głodny 
muszę spróbować i mam nadzieję że pomoże. :-):-)