reklama

Odskocznia;))))

reklama
To musicie przeczytać :-D:-D:-D:-D:-D o nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D

Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie - wpadnę.
Wita go miły, uśmiechnięty sprzedawca:
- Dzień dobry, w czym możemy panu pomóc? Co chciałby pan kupić?

popłakałam się :-D:-D:-D

A Anetka to w akcji zaginęła:-):-):-):-)
jestem jestem :-D

Anecia włosy suszy pewnie jeszcze ;-)

już wysuszone dawno, już po zakupach:-)

zaraz zmykam na spacer z psami...
Wchodzę przed chwilką do domu...i co widzę... Shira otworzyła sobie szafkę z butami i zjadła mi kolejne szpilki i pantofle :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:

eh... miłego dnia... zajrzę później :-)

DANULKA NA MNIE NIE DZIAŁA MLECZKO Z MIODEM NIESTETY. A JAK SIĘ KŁADĘ TO STARAM SIĘ NIE MYŚLEĆ O NICZYM I PRÓBUJE ZASNĄĆ A TU NI CHOLERY:wściekła/y::wściekła/y:
RUDZIA JA W TAMTEJ CIĄŻY MIAŁAM TAK SAMO TYLKO TO JEST STRASZNIE WKURZAJĄCE BO ŚNIĄ MI SIĘ TAKIE RZECZY ŻE WSTAJE CAŁA SPOCONA I ŁZY MAM W OCZACH NIE MAM JUŻ SIŁ. JAK SIĘ WKURZE TO ZAMIENIE W DZIEŃ MI SIĘ NIC NIE ŚPI JAK CZASEM SIĘ POŁOŻĘ A W NOCY MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y: JESTEM ZŁA JAK CHOLERA

Nie denerwuj się bo to nie pomaga na pewno. Myśle, że podświadomie boisz się, że coś się stanie przez to te sny. Wieczorem weż sobie ciepłą kąpiel z jakimś aromatem, posłuchaj jakiejś spokojnej muzyczki, wycisz się i nie denerwuj może to coś da.

Wchodzę przed chwilką do domu...i co widzę... Shira otworzyła sobie szafkę z butami i zjadła mi kolejne szpilki i pantofle :wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:

bo glodna byla kapusniaku wczoraj nie dostala a tak sie napracowala nad kapusta ;)

a dzis mam ochote na JAJO :) i na obiadek dzis jajeczko sadzone.... ;) ooooo ;)

Ja jutro ziemniaczki i jajeczka sadzone bo smaka mi narobiłaś a dzisiaj mam już obiad ;-)

Kurcze to Ty szybka jesteś jak już po zakupkach :-)
Ojjj kolejne buty?? Nie narobicie na nie jak będzie w takim tempie zjadała....a nie ma na to jakiegoś sposobu, żeby już nie łapała się butów??
Miłego dnia kochana bez kolejnych niespodzianek tego typu :-)

bo glodna byla kapusniaku wczoraj nie dostala a tak sie napracowala nad kapusta ;)

:-D:-D:-D no po kapuście każdy byłby głodny :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry