reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam wieczorowo

Mąż poszedł do pracy a ja siedzę w domu....widziałam dziś małą od kuzynki i tak jakoś....to mogło być moje dziecko miałoby dokładnie tyle dni co jej czyli tydzień...nie umiem przestać o tym myśleć.....echh muszę się z tym przespać...

Pa dobranoc

dzień dobry:-)

Danusia ... Kochana wiem co czujesz... i wiem jak trudno jest nam wszystkim o tym w taki sposób nie myślec... ja codziennie wychodząc z domu widzę moje dwie najbliżesze uśmiechnięte sąsiadki z wózkami które zaszły w ciąze praktycznie wtedy co ja... pamiętam nasze rozmowy o tym jakie przedszkole w komiennicy zafundowałyśmy...
Koachana chyba już zawsze będziemy tak reagowac... i chyba nic i nikt nie jest w stanie tego zmienic... tak jak napisałaś... po prostu trzeba to "przespac"...
a ja i tak wierzę że w końcu i nam się uda doświadczyc tego cudu... i będziemy tutaj narzekac na samopoczucie tak samo jak Karola, Majsi czy Rudzia... bo ja im tak po cichutku zazdroszcze ciesząc się ich szczęściem. też kiedyś sobie tak ponarzekamy...My Wszystkie tutaj... zobaczysz i wspomnisz moje słowa... i już nie będzie tak że nam się nie uda... tym razem równieżu nas będzie tak że ciążo=dziidziuś. Ja z całego serca w to wierzę i modlę się za nas wszystkie... bo w końcu i dla nas MUSI zaświecic słoneczko. Przytulam mocno i mam nadzieję że dzisiaj obudzisz się w zdecydowanie lepszym nastroju:)

Iza, Ola, Majsi, Ilonka, Gabrysia, Rudzia, Karola, Ewelinka, Wiola pozdrawiam gorąco !!!

Madzia... pamiętaj że my tu zawsze dla Ciebie jesteśmy !!!

A nasze dwupaczki... Marti, Sówka... modlę się za Was ... trzymajcie się i dajcie znac czasami co u Was :)

zapraszam na pyszną kawkę :-)

images

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry