reklama

Odskocznia;))))

Ewelinka dziękuję bardzo :tak:
Ja do kawki dorzucam
Tiramisu_0.jpg
A żupaaaaaaa rośnie ha ha mniamusi ;-):-)

reklama
Majsii no ja okropny zmarzluch też :eek: a dzisiaj rano na spacerze z psami... eh żałowałam że rękawiczek nie wziełam :cool2:
a u mnie ok... zaraz zmykam pod prysznic bo trza cos na obiad kupic (ale najpierw wymyślec co:wściekła/y:)
Ja na szczęście mam obiad od wczoraj a jutro piątek więc standardowo rybka która pewnie zostanie na sobote w niedziele kurczak ktory zostanie na poniedziałek więc do poniedziałku obiadem się nie martwię :laugh2:
A żupaaaaaaa rośnie ha ha mniamusi ;-):-)
A niech rośnie to wszystko na zdrowie :-D

Kobitki,
dzisiaj w nocy...masakra.....pomijając fakt, że znów spałam 2-3 h.....doszły wymioty....zawroty głowy.....mdłości.....i ogólnie wsio mnie bolało.....:-(

oj... biedactwo...
przejdz sie Kochana do dobrego lekarza... KONIECZNIE !!!

Ja na szczęście mam obiad od wczoraj a jutro piątek więc standardowo rybka która pewnie zostanie na sobote w niedziele kurczak ktory zostanie na poniedziałek więc do poniedziałku obiadem się nie martwię :laugh2:

łał :-D taka to pożyje :cool2:

a ja od dzisiaj postanowiłam nie jesc słodyczy... a tu takie pyszności :eek::-D
Wiesz Ja przed ciążą nie jadłam słodyczy nic a nic raz na miesiąc może jedno ciastko albo i rzadziej a teraz bym oszalała jak bym ze 2 razy dziennie nie zjadła czegoś słodkiego :eek: Mój Dziubas za to kocha słodycze i się śmieje, że teraz noszę cząstkę jego DNA to i na mnie przeszło :-D
Kobitki,
dzisiaj w nocy...masakra.....pomijając fakt, że znów spałam 2-3 h.....doszły wymioty....zawroty głowy.....mdłości.....i ogólnie wsio mnie bolało.....:-(
O jejuuuuuuuuuu :-( ale wymioty i nudności od przemęczenia organizmu ?:confused:
Kochana Ty może jakieś dodatkowe badania sobie porób? albo nie wiem co :-(

reklama
Wiesz Ja przed ciążą nie jadłam słodyczy nic a nic raz na miesiąc może jedno ciastko albo i rzadziej a teraz bym oszalała jak bym ze 2 razy dziennie nie zjadła czegoś słodkiego :eek: Mój Dziubas za to kocha słodycze i się śmieje, że teraz noszę cząstkę jego DNA to i na mnie przeszło :-D

O jejuuuuuuuuuu :-( ale wymioty i nudności od przemęczenia organizmu ?:confused:
Kochana Ty może jakieś dodatkowe badania sobie porób? albo nie wiem co :-(
Moniś, czekam na wyniki badań (na anemię), piguła miała dzwonić, jak będą, a resztę badań ok.....też mi się wierzyć nie chce, że to z przemęczenia, ale już nic nie wiem....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry