ewelina28
Dum Spiro Spero...
A żupaaaaaaa rośnie ha ha mniamusi ;-):-)Ewelinka dziękuję bardzo
Ja do kawki dorzucam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A żupaaaaaaa rośnie ha ha mniamusi ;-):-)Ewelinka dziękuję bardzo
Ja do kawki dorzucam
![]()
Ewelinka dziękuję bardzo
Ja do kawki dorzucam
![]()

Ja na szczęście mam obiad od wczoraj a jutro piątek więc standardowo rybka która pewnie zostanie na sobote w niedziele kurczak ktory zostanie na poniedziałek więc do poniedziałku obiadem się nie martwięMajsii no ja okropny zmarzluch teża dzisiaj rano na spacerze z psami... eh żałowałam że rękawiczek nie wziełam
a u mnie ok... zaraz zmykam pod prysznic bo trza cos na obiad kupic (ale najpierw wymyślec co)

A niech rośnie to wszystko na zdrowieA żupaaaaaaa rośnie ha ha mniamusi ;-):-)

Kobitki,
dzisiaj w nocy...masakra.....pomijając fakt, że znów spałam 2-3 h.....doszły wymioty....zawroty głowy.....mdłości.....i ogólnie wsio mnie bolało.....:-(
Ja na szczęście mam obiad od wczoraj a jutro piątek więc standardowo rybka która pewnie zostanie na sobote w niedziele kurczak ktory zostanie na poniedziałek więc do poniedziałku obiadem się nie martwię![]()
taka to pożyje 
Kochana byłam........juz ręce opadają..........oj... biedactwo...
przejdz sie Kochana do dobrego lekarza... KONIECZNIE !!!
łałtaka to pożyje
![]()

Wiesz Ja przed ciążą nie jadłam słodyczy nic a nic raz na miesiąc może jedno ciastko albo i rzadziej a teraz bym oszalała jak bym ze 2 razy dziennie nie zjadła czegoś słodkiegoa ja od dzisiaj postanowiłam nie jesc słodyczy... a tu takie pyszności![]()
Mój Dziubas za to kocha słodycze i się śmieje, że teraz noszę cząstkę jego DNA to i na mnie przeszło 
O jejuuuuuuuuuu :-( ale wymioty i nudności od przemęczenia organizmu ?Kobitki,
dzisiaj w nocy...masakra.....pomijając fakt, że znów spałam 2-3 h.....doszły wymioty....zawroty głowy.....mdłości.....i ogólnie wsio mnie bolało.....:-(

Ewelinka dziękuję bardzo
Ja do kawki dorzucam
![]()

Kobitki,
Moniś, czekam na wyniki badań (na anemię), piguła miała dzwonić, jak będą, a resztę badań ok.....też mi się wierzyć nie chce, że to z przemęczenia, ale już nic nie wiem....Wiesz Ja przed ciążą nie jadłam słodyczy nic a nic raz na miesiąc może jedno ciastko albo i rzadziej a teraz bym oszalała jak bym ze 2 razy dziennie nie zjadła czegoś słodkiegoMój Dziubas za to kocha słodycze i się śmieje, że teraz noszę cząstkę jego DNA to i na mnie przeszło
O jejuuuuuuuuuu :-( ale wymioty i nudności od przemęczenia organizmu ?
Kochana Ty może jakieś dodatkowe badania sobie porób? albo nie wiem co :-(