ewelina28
Dum Spiro Spero...
No to faktycznie, stara jesteś jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!! Weź ja też niedługo kończę 29, ale starą się nie nazywam.........

;-);-);-);-):-):-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to faktycznie, stara jesteś jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!! Weź ja też niedługo kończę 29, ale starą się nie nazywam.........

;-);-);-);-):-):-)No to faktycznie, stara jesteś jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!! Weź ja też niedługo kończę 29, ale starą się nie nazywam.........;-);-);-);-):-):-)
Oooooo. to zbiorowe urodzinki ha ha ha...nie no ja w styczniu dopiero, ale zleci......;-)heheh moj tom w listopadzie was dogoni:
Oooooo. to zbiorowe urodzinki ha ha ha...nie no ja w styczniu dopiero, ale zleci......;-)
30.01.ja tez mam w styczniu:
ktorego masz???![]()

30.01.
A Ty ile kończysz?

jajca sobie robisz???????? hahahah
ja tez mam 30go stycznia![]()

Ale też 81 r.???? Bo jak tak to my "rodzeństwo mleczne"![]()

Ciepełka przesyłam:-):-):-)Witajcie kochane ja nie dawno wstałam i jem śniadanko jogurcik z bułeczką tylko nie wiem jak nasz szkrab zareaguje bo za bardzo za nabiałem nie przepada :--(
mi jak zwykle z rańca zimno, jeszcze tylko jutro i w wekend będę miała swojego mężusia w domu bo widzę go tylko przez jakąś godzinkę dziennie i strasznie mi się tęskni.
Kochane uciekam zjeść śniadanko i wrócę nie długo. Buziaczki