reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ani jednego?
Nawet tam?
:shocked2:
Nigdzie nawet meszku nie ma :-p Jak był w szkole podstawowej to miał wypadek i do dziś w różnych klinikach na świecie nie odkryli dlaczego akurat wszystkie włosy mu wypadły ale ja już sie tak przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie go z włosami :-pDlatego po wielu latach różnego cudowania kremów przeszczepów naświetleń akupunktóry i innych takich w końcu sobie dał spokój z tym wszystkim z czego jestem bardzo zadowolona :-p

Nigdzie nawet meszku nie ma :-p Jak był w szkole podstawowej to miał wypadek i do dziś w różnych klinikach na świecie nie odkryli dlaczego akurat wszystkie włosy mu wypadły ale ja już sie tak przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie go z włosami :-pDlatego po wielu latach różnego cudowania kremów przeszczepów naświetleń akupunktóry i innych takich w końcu sobie dał spokój z tym wszystkim z czego jestem bardzo zadowolona :-p

Zazdraszczam mu...
Bardzo....
Bo czasem to juz siły nie mam do tej depilacji....

Zazdraszczam mu...
Bardzo....
Bo czasem to juz siły nie mam do tej depilacji....
No ja akurat włosów na nogachnie mam z natury więc ten kłopot odpada pod pachami 3 włoski na krzyż to tez nie problem ale "myszke" to bym sobie laserem najchetniej potraktowała albo czyms bo nienawidze tam wloskow :-p
Ja nie......
Maluję się.....by pięknie wyglądać.......:zawstydzona/y:
Bez makijazu tez jestes piekna Kochana na 100%

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry