reklama

Odskocznia;))))

Jak przeczytałam "na polu" to od razu mi oczy pobiegły do miejscowości i aż wiedziałam, że będzie to małopolska :-D Miałam kiedyś chłopa z Krakowa hahahhaha pierwszy raz jak się poznaliśmy w Poznaniu a on pojechał do domu i mi przez tel mówi, że idzie na pole to myślałam, że on jakiś rolnik czy coś ahahahhahah :-D:-D:-D
Nie ma to jak jeden krak i milon okresleń na różne rzeczy :P

haha... popłułam się herbata jak przeczytałam o tym rolniku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
haha...dobre:)))) tego to jeszcze nie słyszałam :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

mnie dzisiaj też pomysł z naleśnikami przeszedł przez głowę ale mi się nie chciało stac nad patelnią :cool2:
No ja mam od wczoraj schabowe z pieczarkami zapiekane z serem to Rodzice niech cja mieswcinaja hahahha ale, że dla mnie jeden taki kotlet to wystarczajaca pora na tydzien bleee to musialam cos wykombinowac dlatego zrobilam taka porcje ciasta tylko na 6 sztuk wiec jeszcze jeden do usmazenia i zabieram sie za palaszowanie tego :-D

Ty nie pluj...
Bo jak moi przyjaciele ze Śląska do mnie przyjechali
i mówią, to co, idziemy na pole,
to ja :szok: na jakie pole????

hahahahahaha... nie no nie wytrzymię ;-):-)

No ja mam od wczoraj schabowe z pieczarkami zapiekane z serem to Rodzice niech cja mieswcinaja hahahha ale, że dla mnie jeden taki kotlet to wystarczajaca pora na tydzien bleee to musialam cos wykombinowac dlatego zrobilam taka porcje ciasta tylko na 6 sztuk wiec jeszcze jeden do usmazenia i zabieram sie za palaszowanie tego :-D

no to smacznego :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry