reklama

Odskocznia;))))

reklama
Dziś mam, dziewczyny kiepski dzień...
Obudziłam się rano...
I pierwsze co, to płacz...
Tęsknota za moim Aniołkiem...
Za moją Tosią, która przecież być i żyć mogła...
Wiem, że nigdy nie otrzymam odpowiedzi na pytanie
DLACZEGO???
Ale to wcale nie oznacza,
że kiedykolwiek przestanę je zadawać...
:-(:-(:-(

Dzień dobry wszystkim :-)

Anecia u mnie też zimno aż się nie chce w łóżka wychodzić ;-) a noga nieźle komfort psychiczny jak wiem, że w każdej chwili mogę usztywnienie ściągnąć ;-) Echhh zazdraszczam nie ma to jak u mamy ja się też wybiore za tydzień ;-) ale teraz muszę czekać aż chłopek mnie zawiezie bo z tą kuter nogą jeżdzić się nie da niestety :-D:-D

Ola co tak wpadasz i tylko uśmiech zostawiasz?? Pisz co tam u Ciebie dawno Cię nie było u nas :tak:

Wiolka nudzi Ci się?? To koniecznie jakieś zajęcie jest Ci potrzebne :tak:
Takie tęsknoty dopadają każdą z nas i nic na to nie poradzisz to jak jakaś część żałoby i trzeba przez to jakoś przejść. A odpowiedzi nigdy nie uzyskasz ja twierdze, że tak musiało być bo przecież gdzieś tam w gwiazdach mamy zapisany nasz los....

Monia może herbatka otworzy Ci oczy ? ;-)

Ewelinka jak tam dziś ze spaniem udało się pospać więcej ja 3 godziny?

Marta a pani prezesowa jaką ma dzisiaj pogodę?? Jak się czujesz kochana?? :-)

Madziula kochana Ty wiesz my jesteśmy jakby co pisz :tak: buziam :*

Iza a Ty nie pracujesz?? Dawno Cię nie "widziałam"...wpadnij do nas... :tak:

Sówka ciężarówko nasza jak się czujecie?? Daj znać koniecznie :tak:

Ilonka, Gabrysia a Ty gdzie dziewczyny znikłyście nam??? :sorry:

Karola a jak tam dzisiaj u Ciebie? Jak się czujesz? Mam nadzieje, że dobrze. Ale zakupy wczoraj, szkoda, że nie wiedziałam kupiłabyś i mi coś fajnego ;-)

reklama

dzień dopbry Pani :-D

Czesc Majsi :-)

Pewnie po cioci Anetce :-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2:

Wiola płacz jeśli masz na to ochotę... czasami własnie to nam pomaga... i takie dni jak Twój dzisiejszy niestety czasami przychodzą... ale głowa do góry Kochana! dla nas kiedyś też wyjdzie słoneczko...!!! wczesniej niż się tego spodziewamy... ból w sercu na zawsze pozostanie ale z czasem, przekonasz się sama, będzie troszkę mniejszy ("mniejszy"może to nie odpowiednie słowo... może "inny" jest bardziej adekwatne)
Trzymaj się Kochan... i pisz co Cię trapi... bo my tu nie tylko się śmiejemy... ale także pocieszamy! i z własnego doświadczenia wiem że dziewczyny tutaj są cudowne... i z nimi jest łatwiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry