reklama

Odskocznia;))))

reklama
Rudzia kochana... wszystko w porządku? co się dzieje? moze uda nam się Tobie jakoś pomóc...

a jakos powoli wszystko sie uklada ale ostatnie dni bylam naprawde bez zycia przez to nie zagladalam co sie dzieje na BB...
dziekuje kochana... czasami tak jest ze zycia plata nam niespodziewane niemile niespodziewajki...zbieram sie do kupy i wracam do zywych :* dziekuje kochane :*

a jakos powoli wszystko sie uklada ale ostatnie dni bylam naprawde bez zycia przez to nie zagladalam co sie dzieje na BB...
dziekuje kochana... czasami tak jest ze zycia plata nam niespodziewane niemile niespodziewajki...zbieram sie do kupy i wracam do zywych :* dziekuje kochane :*

no to mam nadzieję że szybciutko wszystko wróci do normy :tak:
trzymaj się Kochana i głowa do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!

No dobra to będę Tir-ka hahahahha :-D
Dlaczego tylko 245zl? :szok::eek: po*****o ich? za przeproszeniem ? :eek:
Niestety nie wiem a w wujku google szukałas?
Ja byłam jeszcze na poczcie i mnie przepuszczono w kolejce :szok: doznałam takiego szoku,:shocked2: że o mało co jak wyszłam bym wpadła pod samochód :-D
Ogólnie to znów nie wiem co na obiad :wściekła/y: Ja sobie nalesniczki zrobie z serem i ze smietana ale Ci dwaj miesozerni na to nie pojda :-D

A bo ja wiem, dlaczego?
Pani w okienku też nie wiedziała..
:confused::baffled:

wróciłaś juz ?:-)
a witamy witamy :-D
no co się odwlecze to nie uciecze :-D
a jeśli mogę zapytac... dlaczego podróż udana ale nie do końca...?
a co do zasiłku... maskara wstyd poprostu :wściekła/y::eek:
[/CENTER]

Mój szanowny D jest lokalizatorem zbiorników LPG na stacjach benzynowych
a czasami jest też serwisantem tychże zbiorników...
Każdy taki zbiornik LPG ma zawór bezpieczeństwa, który raz na jakiś czas trzeba "przestrzelić" azotem z butli
no i wczoraj nie udało się tego zrobić, ponieważ narzędzie do przestrzeliwania
zostało przez jego kolegę z pracy rozszczelnione, o czym D nie został poinformowany....
Wiec...
Cala nasza wycieczka była bezcelowa...

Udało mi się tylko takie coś znaleźć:

Residua deciduae et villorum
Pozostałości doczesnej i kosmków ( nie mam pojęcia co to znaczy)

Już mi dziewczyny objaśniły
i to chyba nic strasznego
ale dziękuję za pamięć i troskę

No ja myślałam, że coś z netem mam ale się okazało, że to bb tak muli pewnie im przeciążyłysmy serwery :-D:laugh2:

Mnie tak chodzi już od kilku dni,
ale ja myślałam, że to może dlatego,
że ściągam pierwszy sezon Dr Housa
:-)

:-D:-D:-D to tak jak ja... juz zapomniałam co miałam dzisiaj zrobic ;-):cool2::-)

takim to dobrze...
ja dziś muszę ogarną całe mieszkanko...

no wlasnie chodzi jakby chial a nie mogl...
oj ostatnio torche sie u mnie dzialo...
wpadlam zobaczyc co u was choc nie bardzo mam jeszcze humorek na cokolwiek... :(

My ci humorek poprawimy,
tylko musimy wiedzieć,
co się takiego zadziało...

nie moze byc inaczej :)

a co tu dzis tak pusto gdzie to sie wszyscy podziali???:szok::szok:

:-):-):-)
ano nie wiem :szok:

Mój szanowny D jest lokalizatorem zbiorników LPG na stacjach benzynowych
a czasami jest też serwisantem tychże zbiorników...
Każdy taki zbiornik LPG ma zawór bezpieczeństwa, który raz na jakiś czas trzeba "przestrzelić" azotem z butli
no i wczoraj nie udało się tego zrobić, ponieważ narzędzie do przestrzeliwania
zostało przez jego kolegę z pracy rozszczelnione, o czym D nie został poinformowany....
Wiec...
Cala nasza wycieczka była bezcelowa...

takim to dobrze...

ja dziś muszę ogarną całe mieszkanko...

eh... na ale przynajmniej spędziłaś dzień z ukochanym :-D
ja tez muszę troszkę posprzatc :szok::eek::-)

ech... wywiesilam pranko na podwórku... ale ciepło :szok::szok::-D:-D

V_jolka80 dziekuje kochana ale najwazniejsze ze sie wszytsko ulozylo i ja sie lepiej czuje :) niestety zycie bez klopotow bylo by chyba za nudne ;)

oj ja tez musze na balkonik skoczyc wywiesic pranko kozystac ze sloneczka bo dzis nawet ladnie u nas ;) i cos na obiadek wymyslic ojjjjjjj.... ;)

reklama
Chwile mnie nie ma i jak się rozpisałyście :szok:
Rudziu mam nadzieję, że teraz będzie juz tylko lepiej :* :tule: i masz rację bez kłopotów by było nudno no :-p Wszystko będzie dobrze zobaczysz :tak:

Ja z Ł gadałam przez ostatnie 40 min :shocked2: normalnie, że mu dali zadzwonić na tyle czasu ale tym razem nic przez telefon nie wybieraliśmy :-D Za to stwierdzam, że on jest nienormalny :-D ale to nic nowego :-p

Przyznam się Wam, że ja nie umiem prania robić :-D W zyciu nigdy nawet pralki nie włączałam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry