reklama

Odskocznia;))))

reklama
tez muszę zrobić pranie....
A ze pobyłam z mężem... duuuzy +

no i bardzo dobrze :-D

Ja z Ł gadałam przez ostatnie 40 min :shocked2: normalnie, że mu dali zadzwonić na tyle czasu ale tym razem nic przez telefon nie wybieraliśmy :-D Za to stwierdzam, że on jest nienormalny :-D ale to nic nowego :-p

Przyznam się Wam, że ja nie umiem prania robić :-D W zyciu nigdy nawet pralki nie włączałam :-D

ja z moim M jak był w hameryce to potrafiłam pół nocy przegadac... nawet nie pytajcie ile wydał kasy na telefony :szok::-D ale to nam bardzo dużo dawało :tak::-)

że pralki nie włączyłaś nigdy ?! :szok: nie no... taka to pożyje :-D niemożliwa jesteś :-D

no i bardzo dobrze :-D

ja z moim M jak był w hameryce to potrafiłam pół nocy przegadac... nawet nie pytajcie ile wydał kasy na telefony :szok::-D ale to nam bardzo dużo dawało :tak::-)

że pralki nie włączyłaś nigdy ?! :szok: nie no... taka to pożyje :-D niemożliwa jesteś :-D
No My jak byśmy mogli też bysmy gadali ile wlezie ale za to ile sobie pogadamy zalezy od humoru kogoś tam :eek: chyba, że raz na kiedyś uda im się zejść na ląd to nakupi sobie kart i wtedy dyskutujemy :D
Nie znam się na pralce umiem ją tylko oglądać :-D

Właśnie oglądam 4 odcinek 1 sezonu "Dr House"...
o małych dzieciach...
I teraz wiem...
że lepiej, że moja Tosia odeszła tak wcześnie...
Nie dałabym rady przeżyć tego, że moje dziecko rodzi sie zdrowe,
a potem choruje i umiera...

reklama
a na pewno piesek jest w domu??? nie pojechał na grzyby ??? :cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-)
Buahahahahhahahahah!!! Nie no Ty jesteś niemożliwa Kochana :-D:-D:-D:-D:-D:-D padłam no nie moge ze śmiechu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: tak tym razem był w domu :-D
Właśnie oglądam 4 odcinek 1 sezonu "Dr House"...
o małych dzieciach...
I teraz wiem...
że lepiej, że moja Tosia odeszła tak wcześnie...
Nie dałabym rady przeżyć tego, że moje dziecko rodzi sie zdrowe,
a potem choruje i umiera...
Oj ja też bym tego nie przeżyła :-(:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry