V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Przyznam się Wam, że ja nie umiem prania robićW zyciu nigdy nawet pralki nie włączałam
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyznam się Wam, że ja nie umiem prania robićW zyciu nigdy nawet pralki nie włączałam
![]()

tez muszę zrobić pranie....
A ze pobyłam z mężem... duuuzy +

Ja z Ł gadałam przez ostatnie 40 minnormalnie, że mu dali zadzwonić na tyle czasu ale tym razem nic przez telefon nie wybieraliśmy
Za to stwierdzam, że on jest nienormalny
ale to nic nowego
![]()

ale to nam bardzo dużo dawało
:-)
nie no... taka to pożyje
niemożliwa jesteś 
Haahahhaha no coooooo?

No My jak byśmy mogli też bysmy gadali ile wlezie ale za to ile sobie pogadamy zalezy od humoru kogoś tamno i bardzo dobrze
ja z moim M jak był w hameryce to potrafiłam pół nocy przegadac... nawet nie pytajcie ile wydał kasy na telefonyale to nam bardzo dużo dawało
:-)
że pralki nie włączyłaś nigdy ?!nie no... taka to pożyje
niemożliwa jesteś
![]()
chyba, że raz na kiedyś uda im się zejść na ląd to nakupi sobie kart i wtedy dyskutujemy 
No My jak byśmy mogli też bysmy gadali ile wlezie ale za to ile sobie pogadamy zalezy od humoru kogoś tamchyba, że raz na kiedyś uda im się zejść na ląd to nakupi sobie kart i wtedy dyskutujemy
![]()
Nie znam się na pralce umiem ją tylko oglądać![]()

Ide z psem zaraz wracam :-)

;-);-);-);-);-);-)Właśnie oglądam 4 odcinek 1 sezonu "Dr House"...
o małych dzieciach...
I teraz wiem...
że lepiej, że moja Tosia odeszła tak wcześnie...
Nie dałabym rady przeżyć tego, że moje dziecko rodzi sie zdrowe,
a potem choruje i umiera...
Buahahahahhahahahah!!! Nie no Ty jesteś niemożliwa Kochanaa na pewno piesek jest w domu??? nie pojechał na grzyby ???;-);-);-);-);-);-)

padłam no nie moge ze śmiechu 

tak tym razem był w domu 
Oj ja też bym tego nie przeżyła :-Właśnie oglądam 4 odcinek 1 sezonu "Dr House"...
o małych dzieciach...
I teraz wiem...
że lepiej, że moja Tosia odeszła tak wcześnie...
Nie dałabym rady przeżyć tego, że moje dziecko rodzi sie zdrowe,
a potem choruje i umiera...