reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kurdęęęęęęęęęęęęęęęę
Człowiek obiad je a tu już o nim gadają tzn piszą :-D To nie Ł trzeba współczuć tylko mnie jego bo to on jest świrnięty :-D
A tak na serio to jestem spokojna, ugodowa itd ale tylko do czasu a weterynarz i tak się pewnie cieszy, że dostał tylko po ryju bo normalnie powinnam mu jaja urwać to by się nauczył to co ma robić !
Rudzia to super, że remoncik no troszkę bałaganu przy tym jest ale później jaki efekt :-)
"pięści to jakoś nie mój styl choć mój mąż odstał już kiedyś ode mnie z pięści :-D:-D :szok::szok::szok::szok::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:"ahahahahahaha
Danusia Kochanie moja krew :D:D:D:D

Też Wam tak muli dziś komputer?? Mój masakra normalnie :sorry: A tam tak se tylko gadaliśmy :-D:-D
Mówisz Twoja krew?? Zaczynam się bać co będzie dalej :-D:-D

No masz kolejna zszokowana dostał i dobrze wie za co koniec dyskusji :tak:

ja uważam że jak facet zasłuży to mu się należy :-D

No super w piątke ściągam usztywnienie i jadę do mamy i na spotkanie klasowe dobrze, że nie mam gipsu :-D

o... super :-D

Kurdęęęęęęęęęęęęęęęę
Człowiek obiad je a tu już o nim gadają tzn piszą :-D To nie Ł trzeba współczuć tylko mnie jego bo to on jest świrnięty :-D
A tak na serio to jestem spokojna, ugodowa itd ale tylko do czasu a weterynarz i tak się pewnie cieszy, że dostał tylko po ryju bo normalnie powinnam mu jaja urwać to by się nauczył to co ma robić !

haha dwa świrki się dobrały ;-);-);-):-D:-D:-D

a ja czekam na hydraulika sobie :cool2:

hihihih Danusia widzialam ze Monia Ci GZIKI uczyla robic heheheh
ja jutro kuoie serek i tez zaszaleje :D:D:D:

No uczyła bo mi się te Wasze nazwy mieszają strasznie :-D:-D

ja tak z doskoku bo klopsiki robie ;)

A jakie?

Rudzia hahahah no bo ostatnio cały czas mam na to ochotę i wiesz niech inni tez spróbują a nóż widelec zasmakuje to co My jemy już od dziecka :)

A robiłam już i są przepyszne :tak:

A jadłyście kiedyś kurczaka w potrawce po kaszubsku?

Też Wam tak muli dziś komputer?? Mój masakra normalnie :sorry: A tam tak se tylko gadaliśmy :-D:-D
Mówisz Twoja krew?? Zaczynam się bać co będzie dalej :-D:-D
Dalej jest tylko lepiej :-D:-D:-D:-D:-D:-D
haha dwa świrki się dobrały ;-);-);-):-D:-D:-D

a ja czekam na hydraulika sobie :cool2:
No w Naszym związku z Naszymi charakterami nie da się nudzić :-D A jak jeszcze Dzidzia będzie miała połączenia naszych dwóch charakterów to będzie diabeł wcielony :-D Taki mały Ancymonek :laugh2::rofl2::laugh2::rofl2:

A hydraulik przystojny ? :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry