reklama

Odskocznia;))))

Ha!!!!!!!!!!!!! wiedziałam ale nie martw się nikt się nie dowie mężowi ani słowa nie żałuj sobie kochana :-D:cool2::cool2::cool2:
:-D:-D:-D:-D
ja wierna zona jestem :-D:-D:-D
a tak serio... musi coś zrobic z odpływem w łazience... bo jest tak zrobiony że cała ściana nam zgniła w pokoju (łazienka graniczy z pokojem) i smród jak cholera

Pewnie, że zrobie i zaprosze nie ma sprawy :tak:
Już podaje przepis chwilunia

super:))
kolejne wymyslanie obiadku z głowy :-)

reklama
:-D:-D:-D:-D
ja wierna zona jestem :-D:-D:-D
a tak serio... musi coś zrobic z odpływem w łazience... bo jest tak zrobiony że cała ściana nam zgniła w pokoju (łazienka graniczy z pokojem) i smród jak cholera
super:))
kolejne wymyslanie obiadku z głowy :-)

Wygląda na to, że albo macie przeciek albo żle zrobiony odpływ :sorry:
Zrób ja to uwielbiam, ja bardziej na słodko więcej cukru daje do smaku jak soku z cytryny wydaje mi się, że jest lepszy wtedy :-)

3/4 litra rosołu zagotować, dodać parę ziarenek soli i 2 łyzki masła.
Osobno wymieszać 2 żółtka, 4 łyżki mąki, 1/4 litra śmietany. Zamieszać, zagęscić rosół. Do smaku dodać cukier i sok z cytryny albo kwasek cytrynowy. Dodać na koniec rodzynki.
Podwać z ryżem i kubkiem ciepłego rosołu

SMACZNEGO :-)
Dziękuję bardzo :tak::tak::tak:
no na taki uklad to ja chetnie moge isc ;)

a TY wogole miesa nie jesz???
Jak byłam mała to wcinałam tylko mięso a jak miałam gdzieś 11/12 lat to mi się odwidziało po prostu z dnia na dzień jadłam coraz mniej bo mi przestało smakować i tak jest do dziś nie jem kurczaka żadnego innego rodzaju mięsa żadnych paszczetów konserw szynek do obkładu no zupełnie nic teraz dłubie czasem cycka z kury dla maleństwa ale to mi tak nie smakuje, że taki mały kawałek dłubie z godzine czasem :eek:

reklama
3/4 litra rosołu zagotować, dodać parę ziarenek soli i 2 łyzki masła.
Osobno wymieszać 2 żółtka, 4 łyżki mąki, 1/4 litra śmietany. Zamieszać, zagęscić rosół. Do smaku dodać cukier i sok z cytryny albo kwasek cytrynowy. Dodać na koniec rodzynki.
Podwać z ryżem i kubkiem ciepłego rosołu

SMACZNEGO :-)

czyli to bezmięsne ??

Wygląda na to, że albo macie przeciek albo żle zrobiony odpływ :sorry:

źle odpływ zrobiony :no:

Żarłok zostaw trochę ciężko pracującemu :-D:-D:-D

ale to takie pyszne;-);-);-):szok::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry