rudzia789
szczęściara
Rudzia hahahah no bo ostatnio cały czas mam na to ochotę i wiesz niech inni tez spróbują a nóż widelec zasmakuje to co My jemy już od dziecka![]()
oj ja gzike bardzo lubie sama bym wszamala ale serka nie mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rudzia hahahah no bo ostatnio cały czas mam na to ochotę i wiesz niech inni tez spróbują a nóż widelec zasmakuje to co My jemy już od dziecka![]()
bb dzisiaj muli koszmarnie![]()

Kochana bo jest smaczne kurczak gotowany do tego i rosołek mogę podać przepis jak któraś ma ochotę się doświadczyć![]()

:-)Mnie nie tylko bb ale wszystkie strony jakie otwieram ciągle mam komunikat, że przerwane przez serwer pewnie internet szaleje dziś![]()

Ja niestety nie jadłam bo mi mięsko nie smakuje i już ale przepis poproszę zrobię Rodzicom na obiadekKochana bo jest smaczne kurczak gotowany do tego i rosołek mogę podać przepis jak któraś ma ochotę się doświadczyć![]()
nie no ja nie mówię że ja całkiem normalna jestem
ano nie ma![]()

No uczyła bo mi się te Wasze nazwy mieszają strasznie
A jakie?
ech... no jak już musisz... ja myślałam że zrobisz i nas wszystkie zaprosisz ;-);-);-)
nie no... jasne że podaj przepis:-)

Ja niestety nie jadłam bo mi mięsko nie smakuje i już ale przepis poproszę zrobię Rodzicom na obiadek![]()
A to się cieszę, że smakował serek![]()
Mniaaaaaaaami to ja poproszę tylko jak będziesz nakładała to bez klopsikówa ja dzis to robie klopsiki w sobie pieczarkowo smietankowym z makaronem spagetti![]()
A ja Ci Kochana gziczka zrobie