Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie bój się ja tak się bałam w poniedziałek i przeżyłam :-) a następne wizyty mam na poniedziałek, wtorek i srodę też już zawału dostaję ale facet jest tak miły i rozmowny że nawet się nie mysli o tym co w buzi robi tylko te ceny ......To ja wam jeszcze powiem,
że właśnie dzwoniłam do stomatologa i we wtorek o 10.30 mam wizytę...
Już zaczynam się bać....:-zawstydzona/y:

Nie bój się ja tak się bałam w poniedziałek i przeżyłam :-) a następne wizyty mam na poniedziałek, wtorek i srodę też już zawału dostaję ale facet jest tak miły i rozmowny że nawet się nie mysli o tym co w buzi robi tylko te ceny ......![]()
Ja tez chodziłam na NFZ a raczej byłam az 2 razy teraz się bałam o znieczulenie czy dadzą mi pełne i odpowiednie w ciąży więc poszłam prywatnie bo moj Tata mówi, że na NFZ u nas bynajmniej dają 1/3 dawki. Ale nie bój się będzie dobrzeJa idę na NFZ
i dlatego się boję....
Cześć!
Poza przeziębieniem jest oki