• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

wiesz co... ja chyba zrobiłabym tak samo jak Twój P... masakra... normlnie takich lekarzy to powinno sie pozbawiac prawa do wykonywania zawodu:no:

Kochana... może czasami lepiej przestac oczekiwac... i się miło rozczarowywac :tak:
A może ten czas poświęcić na Ośrodku Adopcyjnym ? Byliśmy nawet na pogadance......tylko to mi pozostało...cóż.....tak mi się jakoś ułożyło w tym życiu....ale dziękuję za to co mam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

reklama
hahah o rety :) kochana jestes :* no to sie milosc chyba nazywa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: heheh bede czekac na puchy:-):-):-)
a u mnie narazie pod gorke ale mam nadzieje ze za chwile bedzie zzzzz gorki.... ;)
A co sie dzieje słońce??? Pisaj szybciutko...mam nadzieję, że przejściowe rozterki???
We śnie nawet widziałam co to zxa puszki: konserwa turystyczna, golonka..... :-D:-D:-D:-D

Hej dziewczynki:-) Ewelinko ty sie nie przejmuj gadaniem takich lekarzy, natura wie co robi:-)
A ja nadal kaszle ale dzisiaj mam wizytę o 15:30 więc moze ginek coś mi na kaszel przepisze, potem o 17 usg i troszke sie boję aby było ok:sorry:

Hej dziewczynki:-) Ewelinko ty sie nie przejmuj gadaniem takich lekarzy, natura wie co robi:-)
A ja nadal kaszle ale dzisiaj mam wizytę o 15:30 więc moze ginek coś mi na kaszel przepisze, potem o 17 usg i troszke sie boję aby było ok:sorry:
Cześć Madziulek :-)
Kochana ja sie nie przejmuję....daleka jestem od tego;-) tylko po prostu tacy ludzie pracować nie powinni z takim podejściem !!!
A Ty skarbie nic sie nie martw, na pewno wszystko będzie dobrze !! :tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry