• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
yhy.......porządnie się upić....:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D żartuję.....ja nie mam w planach nic.......dopiero mi przypomniałaś że dziś Andrzeja...:sorry: jestem niedzisiejsza...
to tak jak ja Slonce... siedzimy w domku i dzien jak co dzien ;)

ja nie wiem jak dam rade z jednym niemowlaczkiem a co dopiero z 4:szok:

Ja siedzę w domu z mamą, mój przyszły teściu to Andrzej ale tylko dzwoniłam nie wybieram się z powodu przeziebienia, będę wróżyła z wosku w domu:-)

skad ja znam te obawy :) ale nie martw sie nawet przy drugim a i pewnie i przy 10tym jest taka sama obawa :) rety jak ja sobie dam rade z malenstwem teraz mam rety jak ja sobie dam rade z 2 ;) normalne zachowanie kobiety ale wierz mi ze po pierwszym mowie ze nie potrzebnie jednak bardzo dobrze ze jest ta obawa... ;)

no sniadanko juz mam ;) herbatka cieplutka teraz mozna sie posilic...
ja nie moge jest tak od razu jak wstane musze chwile posiedziec bo wtedy mnie muli wole odczekac te pol godzinki i najesc sie do syta ;)

reklama
A może ten czas poświęcić na Ośrodku Adopcyjnym ? Byliśmy nawet na pogadance......tylko to mi pozostało...cóż.....tak mi się jakoś ułożyło w tym życiu....ale dziękuję za to co mam....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)

jeżeli jesteście zdecydowani... dlaczego nie :tak:

A ja nadal kaszle ale dzisiaj mam wizytę o 15:30 więc moze ginek coś mi na kaszel przepisze, potem o 17 usg i troszke sie boję aby było ok:sorry:

czesc Madziu :-D:-D:-D głowa do góry!!! wszystko będzie dobrze !!! zobaczysz!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry