ewelina28
Dum Spiro Spero...
Sama jestem zdziwiona.....nie przypominam sobie, żebym Monice dawała nr....a rzekomy nr Wioli okazał sie nr Moniki....ogłupłam.....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama jestem zdziwiona.....nie przypominam sobie, żebym Monice dawała nr....a rzekomy nr Wioli okazał sie nr Moniki....ogłupłam.....

Sama jestem zdziwiona.....nie przypominam sobie, żebym Monice dawała nr....a rzekomy nr Wioli okazał sie Moniki....ogłupłam.....![]()

....no teraz to pojechałaś....a ja jej-Ci odpisałam......namiesząłas mi tera.....wiedziałam że coś tu nie gra...wrrrrrrrrrrrrrrJA WAM POODSYŁAŁAM, BO MNIE PRZYSŁAŁA!!!!!
A do Ciebie, Martuś nie mam tel

Znaczy nie ogłupłam ?????????Wiola wysłała mi też wiadomośc od Majsi... przesłała dalej ją i może dlatego tak Ci się zakręciło![]()

Ale namieszła no.......

....no teraz to pojechałaś....a ja jej-Ci odpisałam......namiesząłas mi tera.....wiedziałam że coś tu nie gra...wrrrrrrrrrrrrrr![]()

czyli dobrze rozkminiłam 

Znaczy nie ogłupłam ?????????Ale namieszła no.......
![]()

.......no.......niedzisiejsza normalnie......czyli dobrze rozkminiłam
ech nie... zakręcona jestes poprostu![]()

.......no.......niedzisiejsza normalnie......
Ale Ty nie lepsza.... "ufffff"![]()

nooooo
A JA MAM ZAPALENIE OSKRZELI
Postępujące do zapalenia krtani
O!
No i stan zapalny dziąsła...