rudzia789
szczęściara
tza wymienic na nowszyzgodnie z tradycją ludową...przed świetem Matki Boskiej Gromnicznej
no to najwyzszy czas !!!!!!!!!!!!!!!
dokładnie
ten model już tak ma kochana![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tza wymienic na nowszyzgodnie z tradycją ludową...przed świetem Matki Boskiej Gromnicznej
dokładnie

Kochana, a czego Ty nie qmać????was dzis zaqmac to nielada wyczynchyba ze to przez moj ciazowy mozg ja tak wolno dzialam
![]()

Tego jeszcze nie gralizgodnie z tradycją ludową...przed świetem Matki Boskiej Gromnicznej
dokładnie

a czego kochana nie kumac?![]()

My same siebie nie rozumić, więc się nie dziwię że nas nie rozumiszja rozumiem a ty nie rozumiesz ale tak jak ja rozumiem no to ja tez tak rozumiem
WOS DZIOLCHY![]()

My same siebie nie rozumić, więc się nie dziwię że nas nie rozumisz![]()

tza wymienic na nowszy![]()

Tego jeszcze nie grali![]()

Nadal słucham tej piosenki............ale łona ładna.....taka amerykanska![]()

ja rozumiem a ty nie rozumiesz ale tak jak ja rozumiem no to ja tez tak rozumiem
WOS DZIOLCHY![]()

podrasuje może sie troche
padam
leeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()

hahahah no wlasnie o tym mowie![]()

No soooooooo?????????????? Amerykanska jest..........padam![]()

zapalenie pecherza?????? co tak tyle szczasz??????![]()