ewelina28
Dum Spiro Spero...
To moje mms w kosmos poszły........no !!!!
miło jak zawsze
nie pada sniezek...niestety
kochana ja jade teraz na nokii 3110czekam na swojego
i sie doczekac nie moge
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To moje mms w kosmos poszły........no !!!!
miło jak zawsze
nie pada sniezek...niestety
kochana ja jade teraz na nokii 3110czekam na swojego
i sie doczekac nie moge
![]()

kochanan według umowy do 2 tygodni
Poprasowałam..........pranie powieszone, obiad nastawiony......kuchnia ogarnięta............![]()
Jeszcze P mnie wnerwił z lekka....Dzwonił poinformować mnie, że zamówił mi trekkingi....Sama miałam sobie wybrać....ech....te chłopy....
Ja też poszłam na łatwiznę i mam zapiekankę makaronową.....ja mam dzis rybke na obiad bo nie mam weny na gotowanie... ledwo sie ruszam wiec i olewam wszytsko![]()
Niezła niespodzianka........ja jednak wolałabym sama dokonać wyboru, bo to ja będe biegać w tych butach, a nie on!!! Och.......niech no tylko z pracy wróci......no co chcial ci niespodziewajke zrobicjuz sie nie dasaj
![]()

Niezła niespodzianka........ja jednak wolałabym sama dokonać wyboru, bo to ja będe biegać w tych butach, a nie on!!! Och.......niech no tylko z pracy wróci......![]()
....nie lubie jak ktoś za mnie wybiera.....zlituj sie nad biednym chlpokiem))
;-)