Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana no wlasnie chodzilo mi czy buty, czy kijki...
a kiedy sie wybierasz?
proste
nigdzie na razie... ja sie codziennie malowac ;-)

Dawaj dawaj.....nie udawaj ha ha ha haa przepis na LENIWCA MASZ co by se poszedl ???![]()

nie przekonało????Bananki bardzo zdrowe, ja nie każe ci ich kilogram jeść hahahahhapoza tym nie dosc ze mam ciezkie dupsko to jeszcze banankami chcesz mnie szprycowac????![]()
jak zjem jednego to zjem i kilogramBananki bardzo zdrowe, ja nie każe ci ich kilogram jeść hahahahha

Butki....butki....kijki mamkochana no wlasnie chodzilo mi czy buty, czy kijki...
a kiedy sie wybierasz?
proste
nigdzie na razie... ja sie codziennie malowac ;-)

W góry kochana na wczasy jadymy, tylko jeszcze dokładnego terminu nie znaju......

Ja pół banana i dziękuję, więcej nie zmieszczę....jak zjem jednego to zjem i kilogram![]()

Dawaj dawaj.....nie udawaj ha ha ha ha
Mamnie przekonało????
składniki
Sposób przygotowania
- 4 banany
- masło
- cukier
- cynamon
Troszku bitej śmietanki.....ozdobic innymi owocami i smacznego ;-)
- Banany przekroić usmażyć na maśle.
- Posypać cukrem i cynamonem.
- Podawać gorące

Kochana nie przesadzaj......jeść ale z rozsądkiem, a wiele do zrzucenia nie będziesz miała....;-)no jak tak dalej pijdzie to ja sie nigdy nie pozbede tych KILOGRAMOW![]()
Butki....butki....kijki mamW góry kochana na wczasy jadymy, tylko jeszcze dokładnego terminu nie znaju......
No bardzo proste!;-)
Jesosss....Ty codziennnie szpachla sobie nakładasz?????? Daj buźce odpocząć......Mi by sie nie chciało.....![]()