rudzia789
szczęściara
Kochana nie przesadzaj......jeść ale z rozsądkiem, a wiele do zrzucenia nie będziesz miała....;-)
no przytylam wiecej niz z Kacprem.... moj rekord mam 80 kg

na koncu z kacprem wazylam 75 a teraz jestzcze 9 tygodni do konca

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana nie przesadzaj......jeść ale z rozsądkiem, a wiele do zrzucenia nie będziesz miała....;-)

na koncu z kacprem wazylam 75 a teraz jestzcze 9 tygodni do konca

To ja juz teraz wiedziećnooooooo LEN to nasze drugie imie
wpadnij do mnie na urlopki![]()

To ile jak na ten czas przytyłas?no przytylam wiecej niz z Kacprem.... moj rekord mam 80 kgna koncu z kacprem wazylam 75 a teraz jestzcze 9 tygodni do konca
![]()
To ja juz teraz wiedzieć
Oj kochana wpadłoby się wpadło.........ale całe 2tg. jadymy w góry
Ale może kiedyś.....;-)

Doczekaz się doczekasz........na wszystko przyjdzie czas....;-)no ciekawe KIEDY sie doczekam ehhhhh![]()
To ile jak na ten czas przytyłas?

Doczekaz się doczekasz........na wszystko przyjdzie czas....;-)
To troszkę sporo przybrałaś, ale zapewne dzidziol większy, więc ciesz się tym a nie przejmujesz kg! Ja kochana mogę nawet 30kg przytyć byle by tylko móc być w ciąży!!!!! To jest mało istotne przecieżprzed ciaza mialam tak 60 do 62 teraz juz 80 siegnelam![]()

To troszkę sporo przybrałaś, ale zapewne dzidziol większy, więc ciesz się tym a nie przejmujesz kg! Ja kochana mogę nawet 30kg przytyć byle by tylko móc być w ciąży!!!!! To jest mało istotne przecież![]()

ale to mnie wlasnie przeraza bo jesli Franek jest wiekszy od kacpra to bedzie sie dzialo bo kacper jak sie urodzil to mial 4 kg

Bo to duże, zdrowe chłopaki!!!!!wiem kochana wiemale to mnie wlasnie przeraza bo jesli Franek jest wiekszy od kacpra to bedzie sie dzialo bo kacper jak sie urodzil to mial 4 kg
![]()
I tylko kochana się cieszyć......