reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Misia mogę te auto z Matchbox zarezerwować?
I tą lunetę?
Odbiór za jakiś tydzień lub dwa?
No chyba ,że zgodzisz się pocztą wysłac? :sorry2:

Julia a wklej tego konika.Od jakiego wieku jest??

reklama
Anineczko- zabukowane:-) Przetrzymam je dla Ciebie. Bo nie bardzo mam jak na poczte wyruszyc teraz,a przesylka to by sie chyba nie oplacala tobie bo ten teleskop calkiem ciezki. :tak: Takze zapraszam po odbior osobisty:-)

Misia dziękuję bardzo. :tak::tak:
Muszę pogadac z chrzestną Matta,która mieszka na Rahoon i albo ona podejdzie po te rzeczy albo osobiście je odbierzemy.:tak::tak:
Ale raczej osobiście.;-)

Julia
te wszystkie rzeczy po 15 czy wszystko za 15? :-D
A ten kład to na akumulator? Długo trzyma? Czy trzeba ładowac co 15 min?
Ja bym wzieła kłada i konika,ale to jak będę u Misi.Za jakiś tydzień lub dwa :sorry2: Przetrzymasz dla mnie???

Misia dziękuję bardzo. :tak::tak:
Muszę pogadac z chrzestną Matta,która mieszka na Rahoon i albo ona podejdzie po te rzeczy albo osobiście je odbierzemy.:tak::tak:
Ale raczej osobiście.;-)

Julia
te wszystkie rzeczy po 15 czy wszystko za 15? :-D
A ten kład to na akumulator? Długo trzyma? Czy trzeba ładowac co 15 min?
Ja bym wzieła kłada i konika,ale to jak będę u Misi.Za jakiś tydzień lub dwa :sorry2: Przetrzymasz dla mnie???
nie jedna 15e hhehhe w sumie ja jak naładowalam cala noc to caly dzien jezdzil :-)oki jesli mieszkasz w tuam to moge ci podrzucic w tygodniu bo mam tam znajomych i jezdzimy do nich

reklama
Do góry