reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Czesc wszystkim, ma do sprzedania pare zabawek dla dziewczynki, wszystkie Fisher Price rozowy konik 10e, rozowy wozeczek 10e i pare innych; mam jeszcze foltelik bouncer Fisher Price wiek0-4latek, nowy w Argosie 79e)ja sprzedam 30e.Prosze o kontakt meilowy ankamusial@wp.pl, zdjecia tez bede przesylac ma meila

reklama
sie mi troche tego nazbieralo :confused2:

CIMG7479.jpgCIMG7480.jpgCIMG7474.jpgCIMG8963.jpgCIMG8967.jpgCIMG8829.jpgCIMG7457.jpgCIMG7469.jpgCIMG7485.jpg

to tylko kropla w całym worku:sorry: moze coś komuś przypadnie do gustu ;-) rozmiary jak bedzie trza to podam;-) miedzy 3- 5 lat

Załączniki

• CIMG7452.jpg
    CIMG7452.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 52
SPRZEDAM:

1. Ubranka dla dziewczynki w wieku 2-3 latka. Ubranka są w dobrym stanie, zadbane, dobrych firm. Ubranek jest około 40 szt, m.in. Kurtka zimowa Ladybird, kurtka jesienna Dora, mnóstwo sukieneczek next i inne, spodnie, sweterki, bluzeczki i inne. Cena 30e

2. Bramkę na schody cena 15e

3. Osłonę na kominek- fireguard, osłona jest uniwersalna, dzięki możliwości jej rozsunięcia od 110 cm do 152cm, wysokość 69 cm, głębokość 44cm cena 20e.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry