reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

od kilku dni, odkad dowiedzialam sie ze wymarzony tako city voyager nie wlezie do bagaznika poszukuje i poszukuje.
najpierw spodobal mi sie implast driwer 4xl ale na innym watku jak zapytalam co o nim mowia to troche go obsmarowali, ze bywa zawodny.

potem na tapecie deltim focus bo podobny do implasta i ma niezle opinie zreszta same wiecie bo niektore z Was go juz maja w domku.

no i dzisiaj zainteresowalam sie tutkiem:
MAX_01b.jpg

w wersji z fotelikiem:
MAX%20PLUS_01b.jpg

fotelik podobno moze byc w kolorze "nadwozia" no i tutek ma regulowana wysokosc raczki.
jak narazie z tych trzech (o dziwo!) tutek podoba sie mojemu mezowi najbardziej.
tylko ze ja dalej sie zastanawiam bo nie chcialabym kupic czegos co mnie do szalu doprowadzi...
a tu czasu powoli coraz mniej :( A kiedys myslalam ze jak jest duzy wybor czegos to latwiej wybrac jak sie przemysli co sie chce! oj naiwna bylam :D

reklama
Oba wózeczki śliczne! - w Quinny - bardzo podoba mi sie kolor!!! śliczny! a wersja - Tutek - bardziej w moim stylu :) My mamy Dletima focusa

A ja zdecydowałam się na wózeczek Mikrus II P/R. Jest bardzo fajny, a do tego za fajną cenę. Można go zobaczyć tutaj:
http://www.allegro.pl/item97320378_super_promocja_nowy_mikrus_wyprzedaz_.html
Jutro jadę wybrać kolorek, i mam nadzieję że wrócimy z nim do domu :) Ten kolor, który jest na zdjęciu nie jest zbyt piękny, na żywo prezentuje się o wiele lepiej Widzieliśmy już ten wózeczek wcześniej, po prostu się zakochałam od pierwszego wejrzenia, mój mąż zresztą też. Rozmawiałam z dziewczyną, która użytkuje taki pojazd, i jest bardzo zadowolona.

Kupiliśmy ten wózeczek! Granatowo-błękitny, z krateczką, śliczny. Po domu jeździ się nim rewelacyjnie, mam nadzieję, że z dzidzią też :) dobrze że do czerwca już niedaleko

Szukam wózka spacerowego dla niemowlaczka takiego aby był razem z fotelikiem do montażu w samochodzie . Chodzi mi o taki aby fotelik z samochodu można było przepiąć do wózka i iść na spacer z maleństwem (taki niemowlaczkiem po urodzeniu od razu) a nie stać pod samochodem godzine i zastanawiać się jak złożyć te klocki . Czy śa takie w ogóle????
poradźcie coś no i oczywiśćie w miarę za rozsądną cenę ;)

Takim wózkiem jest np. taki jak my kupiliśmy czyli Quinny a do niego kupuje sie fotelik Maxi Cosi.
emillinko zastanów sie jednak nad takim rozwiązaniem, bo maluszek w foteliku samochodowym wpiętym do wózka nie powinien długo przebywać, więc nie wiem czy nadaje się taki zestaw na spacery. Zdecydowanie zdrowsza dla maluszka jest gondola - czyli dzieciaczek leży całkiem na płasko.

Emilinko z tego co pamiętam to albo Jane albo Bebe Confort ale raczej firma Jane ma taki specjalny ni to fotelik ni to gondolę który spełnia obie funkcje. Srawdź na ich stronce. Może to Ci ułatwi życie. Z tym że taki gondolo-fotelik jest większy niż fotelik standardowy. Pozdrawiam!

Emilinko - z takich wózeczków możesz też obejrzeć Deltim Focus - cena z fotelikiem ok. 1200-1300. Bardzo podobny jest również Jędroch Bartatina Plus, tylko oni nie mają swoich fotelików, więc trzeba dopasować do niego fotelik, ale pasuje do tego wózeczka Grillo z Deltimu, Romer i chyba Neo Nan, czy jakos tak... Adaptory do tych fotelików można kupic normalnie z wózeczkiem, tylko trzeba powiedzieć, do jakiego modelu i zamówić specjalnie, bo standardowo nie jest załączany. Cena tego wózka juz z fotelikiem to jakieś 1000-1100.

reklama
witajcie dziewczynki ja jade po dlugim wekendzie i zamawiam wózeczek i zeby bylo smiesznie to taki sam jak marzenka :laugh: :laugh: ja juz go ogladalam na zywo i bardzo mi sie spodobal tylko nie wiem jaki kolor ale to juz malutki problem

Do góry