Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Do twego uszka stuka mała muszka,
a misiaczek stuka do twego serduszka.
I muszka i misiaczek życzonka ci składają,
a razem z życzeniami buziaka przesyłają,
bo dziś roczek ci wybija,
dziś każdy smutek cię omija.
W dniu Twoich pierwszych urodzin, oprócz życzeń, jakie zwykle składają ludzie: zdrowia, szczęścia, pomyślności, misiów, zabawek, całusów, przyjaciół, życzymy abyś miał jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz, że jesteś SZCZĘŚLIWY!!! 100 LAT IGUŚ!!!
Bea dla Natalki również spóźnione ale bardzo szczere życzenia. Zdrówka, radości dużo miłości, i wielu szczęśliwych dni.
Lepi dla Ciebie buziak urodzinowy:***************** Igi mój Ty przystojniaku jeszcze raz 100 lat :******************** Bea dla Natalki również buziak :****************
Matko nie mogę uwierzyć że nasze maluchy już roczki mają aż się łezka w oku kręci dopiero co z brzucha wylazły gliździnki :-)
Ale mamusie choćby nie wiem które urodziny mijały nigdy nie zapomnimy chwili kiedy pierwszy raz zobaczyłyśmy nasze dzieci, ten pierwszy płacz słyszę do dzisiaj Boże jak wtedy było cudownie i szczęście trwa nadal
Igorku kochany dużo zdrówka samych słonecznych dni, tylko uśmiechu na tej ślicznej buźce
Buziaki od Madzi i Paulinki od Barusia porządna grabka a od ciotki mocne tulanko