reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
inka, uwielbiam tą rasę:))) Dobrze, że się znalazł:) A to waleczna rasą, więc pewnie sam zaczął bójke:p
Aga, też dziś oglądałam kurteczki w carefurze. Dziewczęce były ok:) Trzymam jutro kciuki, żeby było dobrze z Franiem!

no właśnie mój jest wyjątkiem i jest bardzo łagodny i wręcz strachliwy, a szczeka tylko dla niepoznaki :-D nigdy na nikogo się nie rzucił, unika jakichkolwiek kontaktów z psami i biedak już kiedyś został pogryziony.

Inka, większośc dziewczyn mieszka na Zabobrzu, więc tam cie umiejscowiłam:)
Mało tego - pomyślałam, że jutro po dr wpadne do ciebie z Fr na kawkę, przekażę obiecane rzeczy a potem polecę na zakupy , ha ha:)

No my też do niej. Ino przyjezdża dla nas 10 min przed pracą, żeby Franiu nie miał kontaktu z chorymi dziećmi. Kochana kobieta, naprawdę.
Zawsze idzie nam maksymalnie na rekę, żeby nam ułatwic choć w tym zakresie zycie. Tak więc będę z krasnalem w przychodni ciut przed 8.

A to my dopiero o 13 myslalam z uda nam sie spotkac:( my idziemy bo mala ma plami takie szorstkie na ciele a na nozce juz taka wieksza jak bylismy na szczepieniu powiedziala ze to atopowe zapalenie skory i miala nam cos przepisac ale pielegniarka weszla przeszkodzila i ona zapomniala i my rowniez ale teraz obserwuje mala i widze ze juz wiecej takich plamek ma:/

reklama
Do góry