reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Inka, większośc dziewczyn mieszka na Zabobrzu, więc tam cie umiejscowiłam:)
Mało tego - pomyślałam, że jutro po dr wpadne do ciebie z Fr na kawkę, przekażę obiecane rzeczy a potem polecę na zakupy , ha ha:)
niestety albo i stety nie mieszkam na Zabobrzu a co do kawki to jestem za, nawet w większym gronie!!!! miło by było poznać Was i wasze pociechy! tyle,że u mnie remonty trwają więc trzeba to raczej odłożyć w czasie :-D

reklama
Yh, a ja pomyliłam dni. Wczoraj miałam byc:wściekła/y:
No i trafiłam na dr W:wściekła/y:
Ale ok, przezyliśmy.
Najważniejsze że antybol idzie w cholerę:)

:)
Franek waży już 11 kg! Już dlaczego mi coraz ciężej go nosić:)

Edit:
kupiłam dzis Francowi 2 pary rajstopek dziewczęcych w Lidlu...ehm.. No trudno, wybrałam najbardzoej męskie z tych dziewczęcych:) Ale za 15 zł..jakośc super. To ta promocja, o której pisałam ostatnio. Polecam babeczki

Ostatnia edycja:
No hej hej a my wlasie worcilysmy od dr. i podejrzenie skazy białkowej dostalismy skierowanie do Alergologa:/ dziewczyny polecacie jakiegos? Nie wiecie ile sie czeka na NFZ?

reklama
hej
u nas juz lepiej
zapalenie uszek chyba mija
tylko etraz mu wycieka z jednego hmm chyba ropa
ale po 6 dniach w koncu nie ma gorączki !!!!!!!!! uff

Aga Ola dzieki za żele!

Do góry