reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej Wam
Anrad baw się dobrze :-)
heksa różnie z nami bywa ale staramy się zaglądać, pisać a nie TYLKO czytać (to taka mała sugestia- no nie Pałeczka ;-))

Dareczka więc ja jutro i w pt do 18 mam wolne, sobota po nocce ale na grilla idziemy więc jeszcze poniedziałek mi pasuje :-)

a Wam ???

reklama
Inka obawiam się, że nikt tu oprócz nas i Anrad nie zagląda :(

Heksa my czytamy codziennie co tu słychać i staramy się żeby w miarę forum żyło więc bardzo zapraszamy do naszego grona

Witam w słoneczny piękny dzień.Spiesze z wytłumaczeniam się...Chciałam troszke poczytac żeby coś sie dowiedzieć kto co u kogo, no ale skoro wybaczycie mi błędy niewiedzy o Was szczegółowej z poprzednich stron baaardzo się cieszę. ;-)Będę starała sie pisac ile tylko sie uda. No i na temat.Dziekuję za powitanie.

Heksa co nieco już mówią o nas nasze suwaczki a reszta wyjdzie w praniu.
Ja po wczorajszej aferze w żłobku zrobiłam dziś Młodemu wagary, jutro chyba tez.

Ja właśnie skończyłam sprzątać, Mlody śpi wiec mam czas na kawę.
W nocy akcja pod tytułem brzuszek boli. M nakarmił go grochówką i ok 24 była pobudka i tak do 3:20... Myślałam ze oszaleje.

Heksa jak widzisz piszemy o wszystkim i o niczym :)

Inka grochówką??? Biedy mały. A wagary się należą chociażby po to żebyście trochę razem pobyli

My trochę na działeczce byliśmy a zaraz drzemka :)

No z suwaczków wiem wiem.... staram sie swoje uaktualnic cos mi kiepsko idzie.Wagary kazdemu sie należą a jak można to co za awantua ?Co do grochówki no tak to sa nasi Panowie .... ;-))

Dzień dobry :)

Kolejny piękny dzionek przed nami my ruszamy na plac zabaw, bo później to pewnie za gorącą będzie a po południu może na działeczkę :)
Miłego dnia!

Witam. No rankiem sie chmurzyło teraz ślicznie, my chcemy nad Czoche podjechać wybatac teren i jak da rade to w niedziele cały dzionek tam.Plany..... oby wypaliły

Dzień dobry
Heksa Mlody nie lubi chodzić do żłobka i niestety zawsze jest tam histeria :-( mi serce pęka ale niestety póki co musi tam chodzić.
Choć myślimy już o opiekunce.

My właśnie w mieście, ale czekają nas urzędy i banki. Wiec pózniej jakiś płac zabaw czy coś takiego.
Jutro grill u znajomych :-)

reklama
Do góry